Kelemen Hunor va fi candidatul UDMR la alegerile prezidențiale

Ultima actualizare:

    Kelemen Kunor va fi candidatul UDMR la alegerile prezidențiale
Kelemen Kunor va fi candidatul UDMR la alegerile prezidențiale

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, va fi candidatul Uniunii la alegerile prezidențiale, el declarând, după ședința Consiliului Permanent al UDMR, că este onorat de această propunere și că își asumă candidatura.

Kelemen Hunor a afirmat, într-o conferință de presă susținută, joi după-amiază, după ședința Consiliului Permanent al UDMR, că UDMR a avut întotdeauna candidat la Președinția României în primul tur, acesta fiind, în 1996 și 2000, György Frunda, în 2004 Marko Bela, iar în 2009 el.

“Și în 2014 avem toate argumentele pentru a veni cu un candidat la aceste alegeri prezidențiale. Trebuie să arătam că avem o viziune despre România, despre societatea românească și despre comunitatea maghiară din această țară. Niciun partid românesc și niciun candidat nu are în programul său să reprezinte interesele comunității maghiare”, a afirmat Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

El a precizat că în ședinţa Consiliului Permanent al UDMR au fost analizate argumentele pro și contra și s-a ajuns la concluzia că și în acest an UDMR va avea un candidat la Președinția României.

Kelemen a spus că el va fi candidatul UDMR la prezidențiale și că a fost onorat de această propunere, asumându-și candidatura.

"Mă onorează această propunere și mi-am asumat această candidatură și sunt convis că începând de mâine toate eforturile depuse de noi vor fi în direcția de a arăta că avem nu doar un candidat puternic, dar și o viziune corectă, coerentă pentru România anului 2014 și pentru viitorul României”, a mai spus Kelemen.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net