Judecătoarea Terceanu, şpagă de la Borcea în numele iubirii

Ultima actualizare:
Simona  Voiculescu,  avocat
Simona Voiculescu, avocat

Judecătoarea Geanina Terceanu, trimisă în judecată pentru luare de mită în schimbul unei soluţii de achitare a inculpaţilor în “Dosarul transferurilor”, a povestit în faţa procurorilor DNA cum s-a întâmplat totul. Ea a relatat cum s-a întâlnit cu Cristi Borcea în casa acestuia şi cum a primit banii.

Admite că a găsit în geantă 10.000 de euro de la Cristi Borcea, dar a crezut că suma reprezintă un cadou pentru că îi căzuse cu tronc omului de afaceri! Judecătoarea Geanina Terceanu (40 de ani), de la Tribunalul Bucureşti, a fost suspendată ieri din funcţie. În rechizitoriul întocmit de procurorii DNA, magistratul a dat multe detalii despre şpaga de 195.000 de euro încasată între 2009 şi 2012. Astfel, 185.000 de euro ar fi primit de la fraţii Ioan (63 de ani) şi Victor Becali (55 de ani), iar 10.000 de euro - de la Cristian Borcea (46 de ani).

Mihaela Borcea,  prima soţie  a omului de afaceri
Mihaela Borcea, prima soţie a omului de afaceri

Judecătoarea a dat detalii inedite despre modul în care ar fi primit bani de la Cristi Borcea, dezvăluie adevarul.ro. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu şeful dinamovist este avocatul George Antonie Iorgovan -  judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe Terceanu la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore.

Terceanu ar fi luat şpagă 195.000 €

„Întâlnirea mea cu domnul Borcea a durat aproximativ două ore, timp în care în locuinţa acestuia nu au fost alte persoane. La finalul vizitei mele la domnul Borcea, acesta m-a atenţionat că mi-a lăsat ceva în geantă. La acel moment nu m-am uitat în geantă să văd ce-mi lăsase. (…) După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro, nu-mi amintesc ce cupiuri. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea”, a explicat Terceanu.

„Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, în care Borcea era inculpat, ci o urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou.Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat şi o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc”, le-a relatat ea procurorilor. 

Citeşte pe adevarul.ro despre vizita judecătoarei Terceanu acasă la fraţii Becali, pentru a discuta despre pedeapsa pe care urma să le-o aplice.

În acelaşi timp, Borcea avea o soţie şi trei amante

Valentina  Pelinel,  fost fotomodel
Valentina Pelinel, fost fotomodel

Cristi Borcea a călcat strâmb de mai multe ori. În 2002, an în care era căsătorit cu Mihaela Borcea şi avea un copil, pe Patrick, a cunoscut-o pe avocata Simona Voiculescu, care i-a fost şi partener de afaceri. Un an mai târziu, în viaţa lui Cristi a apărut şi Alina Vidican. În 2003, Mihaela i-a dăruit gemenii, iar Simona nu s-a lăsat mai prejos şi i-a dăruit o fetiţă, pe Carolyn, în 2006. Abia în 2011 a renunţat la una dintre ele, la Mihaela Borcea.

Alina Borcea,  actuala nevastă
Alina Borcea, actuala nevastă

După 22 de ani de căsnicie, cei doi s-au separat legal. Şi asta pentru ca fostul şef dinamovist să o ia în acelaşi an de soţie pe Alina, cea care i-a fost amantă timp de opt ani. Asta chiar dacă în viaţa lui Cristi Borcea se pare că intrase de ceva vreme şi Valentina Pelinel. ”La nuntă, mi-a spus că nu mai are nici o legătură cu Valentina Pelinel şi că pe mine mă iubeşte”, a recunoscut chiar Alina Borcea, la începutul acestui an.

Numai că Valentina nu ar fi renunţat nici o clipă la soţul Alinei. Blonda este însărcinată şi urmează să nască în vară un băieţel, care se pare că este chiar următorul moştenitor al lui Cristi Borcea

Geanina Terceanu susţine că ea şi Borcea s-au plăcut reciproc
Geanina Terceanu susţine că ea şi Borcea s-au plăcut reciproc


    Alina Borcea,  actuala nevastă
Alina Borcea, actuala nevastă
image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net