Un jandarm a depăşit recordul naţional: 1.419 flotări în 49 de minute

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Petre (36 de ani) este un jandarm din Cluj care lucrează la Curtea de Apel şi care, sâmbătă seara, a doborât recordul naţional la executat flotări.

A făcut 1.419 flotări în 49 de minute, depăşindu-l pe antrenorul de fitness Doru Dorobăţ, din Galaţi, care a făcut 1.300, în tot atâtea minute şi care a asistat la demonstraţia clujeanului. El a fost susţinut de familie, prieteni şi colegi, dar şi de mentalistul Cristian Gog. Jandarmul este sportiv de performanţă şi deţine mai multe titluri de campion mondial la Sambo (stil de arte marţiale originar din Rusia) în 2008 şi 2011.

Mentalistul Cristian Gog l-a încurajat pe clujean

simeon stalpnicul png

Adrian Petre spune că recordul obţinut nu îl schimbă, că rămâne acelaşi om. A avut două momente în timpul demonstraţiei când a simţit că va ceda, dar zice că încurajările publicului l-au ajutat enorm. Adrian Petre s-a antrenat acasă deoarece nu a avut timp să meargă la sală. „Vă încurajez şi pe voi să încercaţi. Este extraordinar, simţi o adrenalină extraordinară. Faci sport şi e sănătos", afirmă el. Are de gând să reia antrenamentele ca să fie în formă la două competiţii importante din această toamnă. Speră să meargă la ele şi să facă rost de bani din sponsorizări.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net