Iubitul lui Udrea îşi extinde afacerile imobiliare. Ce bine îi merge chiar dacă stă mai mult în Costa Rica

Ultima actualizare:

De când Elena Udrea (45 de ani) i-a născut o fiică, Eva, pe 20 septembrie 2018, Adrian Alexandrov (32 de ani) a petrecut mai mult timp în Costa Rica, departe de afacerile din România, care au început să cam scârţâie. Miercuri, logodnicul fostei politiciene a revenit în ţară pentru a-şi reorganiza activitatea şi a fost surprins de fotoreporterii Click! chiar în maşinuţa Elenei Udrea.

Deşi are în garaj un parc auto impresionant, Adrian Alexandrov a fost surprins de fotoreporterii Click! la volanul unei „buburuze” Fiat 500 de doar câteva mii de euro care aparţine iubitei lui, Elena Udrea. Mult mai incomodă ca limuzinele luxoase pe care e obişnuit să le conducă, maşinuţa l-a încorsetat pe Alexandrov, care are aproape 1,9 m înălţime şi pe care îl despărţeau doar câţiva centimetri de plafon. Probabil că el a încercat să treacă neobservat prin Bucureşti la doar o zi după ce aterizase pe Aeroportul Otopeni. Însă Adrian a reuşit contrariul, fiind vizibil că „buburuza” e prea îngustă pentru un bărbat aşa voinic.

„A revenit în ţară miercuri noaptea (20 februarie – n.r.) şi are de gând să stea cam două săptămâni, apoi se întoarce la fetele lui. E foarte implicat în afaceri şi încearcă să organizeze cât mai bine activitatea ca să funcţioneze şi când este el plecat”, ne-au declarat surse din anturajul său.


    Alexandrov pare destul de caraghios în micuţa maşină a Elenei Udrea
Alexandrov pare destul de caraghios în micuţa maşină a Elenei Udrea

Într-adevăr, Alexandrov pare să fi dat lovitura cu imobiliarele. Pe site-ul Re/Max România, Adrian a reuşit să adune numai proprietăţi de lux. Spre exemplu, vinde o vilă superbă în cartierul Primăverii cu aproape 3,2 milioane de euro, o alta în Floreasca, cu 2,8 milioane de euro. Tot aici găsim o casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov, care se dă cu 1,2 milioane de euro, dar şi o bijuterie de vilă, cu şapte dormitoare, la 1,4 milioane de euro. Proprietatea se întinde pe 1.600 mp de teren şi se află în Otopeni. Totodată, Adrian Alexandrov vinde clădiri de birouri şi oferă spre închiriere numai locaţii pentru oamenii putred de bogaţi. Numai anul trecut, tânărul a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro şi s-a mândrit cu realizările sale pe pagina sa de socializare. Întrebat de amici cum a reuşit o astfel de performanţă, iubitul Elenei Udrea a răspuns: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Alexandrov pare destul de caraghios în micuţa maşină a Elenei Udrea
Alexandrov pare destul de caraghios în micuţa maşină a Elenei Udrea

Acum, se pare că Alexandrov vrea să se extindă, cu o firmă nouă pe care şi-o face împreună cu fratele lui mai mare, Marian (33 de ani). El s-a oprit la o bancă, unde a deschis un cont pentru noua lui firmă, tot de imobiliare. Pentru că este mereu pe fugă, tânărul a fost surprins sărind gardul de pe mijlocul străzii, deh ...trecerea de pietoni era departe, iar el e un tip sportiv. Bine însă că nu l-a văzut vreun poliţist! Sau poate că aşa se obişnuieşte în Costa Rica, ţara natală a fiicei sale, Eva Maria.

A sărit vioi gardul din mijlocul străzii
A sărit vioi gardul din mijlocul străzii

Fost model în echipa creatorului de modă Cătălin Botezatu, Adrian a pozat pentru branduri de top precum Hugo Boss, Chanel, Armani şi Dior. Apoi a fost însoţitor de zbor la compania aeriană Emirates şi a defilat pe podiumurile din Dubai. Revenit în România cu o mică avere, şi-a construit o vilă superbă în Corbeanca, pe malul lacului, şi a cumpărat mai multe maşini. El a deţinut o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti, apoi, din 2017, şi-a deschis propria agenţie imobiliară. Adrian şi Elena s-au întâlnit pe litoralul Mării Negre în anul 2015, iar de atunci au rămas nedespărţiţi. Bărbatul s-a iubit înainte cu fitoterapeutul Larisa Jurdele, prietenă a cântăreţei Celia, şi a mai avut un amor pasager cu Alina Eremia, pe când artista avea 19 ani.

Udrea a fost eliberată înainte de ziua ei

Iubitul Elenei Udrea îşi face  reclamă la greu pe garduri şi ziduri
Iubitul Elenei Udrea îşi face reclamă la greu pe garduri şi ziduri

Din 4 octombrie până pe 24 decembrie 2018, Elena Udrea, fost ministru al Turismului, şi Alina Bica, fost procuror-şef al DIICOT, au trăit un calvar într-un penitenciar din Costa Rica. În Ajunul Crăciunului, au fost eliberate după ce Instanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecători formate nelegal. Elena Udrea a fost condamnată în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu. Alina Bica are de ispăşit 4 ani de închisoare pentru favorizarea infractorului şi trafic de influenţă, într-un alt dosar. „Despărţirea de Eva a fost foarte greu de suportat. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Dumnezeu a făcut o minune. Eu şi Alina Bica am fost ţintele unui abuz în România”, a declarat Elena Udrea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net