Iubitul Elenei Udrea şi-a făcut câinele «doctor»

Ultima actualizare:

    Elena Udrea s-a ataşat  imediat de Oscar,  Golden Retrieverul  lui Adrian Alexandrov
Elena Udrea s-a ataşat imediat de Oscar, Golden Retrieverul lui Adrian Alexandrov

Dragostea pentru Elena Udrea l-a transformat complet pe Adrian Alexandrov! Frumuşelul, care făcea furori pe podiu­murile internaţionale de modă, a ajuns acum să ajute familiile nevoiaşe şi copilaşii cu probleme grave de sănătate.

Înainte să o cunoască pe Elena Udrea (43 de ani), Adrian Alexandrov (30 de ani) ducea o viaţă de adevărat Casanova! Prezenta moda pentru designeri internaţionali, se plimba prin destinaţii exotice, era prezent la party-uri exclusiviste unde curgea şampanie scumpă şi era înconjurat de zeci de femei.

Anul trecut însă, a renunţat la tot şi şi-a schimbat stilul de viaţă, iar asta după ce şi-a întâlnit marea dragoste. Acum, tulceanul este broker imobiliar şi se implică în acţiuni de caritate.Înainte de Paşte, frumuşelul cu alură de James Bond a fost în vizită la un centru de copii cu nevoi speciale, situat în Drumul Taberei, din Bucureşti. Nu a mers singur, ci însoţit de câinele său, Oscar, şi şi-a petrecut acolo două ore jucându-se cu micuţii diag­nosticaţi cu autism.

”Am aflat de centrul res­pectiv de la un prieten. Sunt ex­trem de sensibil când vine vor­ba despre copii. Am auzit ce probleme au şi am mers acolo cu Oscar, căţelul meu Golden Retriever. Despre ­această rasă de câini se ştie că sunt foarte ataşaţi de cei cu proble­me de vedere, şi nu ­numai. ­Ne-am jucat cu cei mici, ne-am ­bucurat împreună şi am hotărât să repet acest gest. Văzând zâmbetele lor, m-am gândit să fac o campanie prin care posesorii acestei rase să se mobilizeze şi să ia parte la acţiuni de acest gen. Aduc multă satisfacţie sufletească”, ne-a declarat Adrian.

Udrea şi Alexandrov au ajutat o familie sărmană

Zilele trecute, Adrian Alexandrov a luat parte la o acţiune iniţiată de iubita lui, Elena Udrea. Împreună, au vizitat o familie cu şase copii, extrem de săracă, din comuna Corbeanca. Au înţesat sacoşele cu dulciuri, mâncare şi produse pentru casă şi au bătut la poarta vecinilor sărmani ai lui Adrian.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
image png
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net