Iohannis și-a luat like-urile înapoi. Președintele și-a recâștigat fanii pe Facebook

Ultima actualizare:

    Iohannis își recâștigă fanii pierduți anul trecut pe FacebookFoto: Facebook
Iohannis își recâștigă fanii pierduți anul trecut pe FacebookFoto: Facebook

Președintele Klaus Iohannis pare să-și recâștige popularitatea pe rețelele de socializare. Acțiunile și discursurile sale din ultimele săptămâni l-au făcut să recupereze fanii pierduți pe Facebook anul trecut.

La începutul anului trecut, Klaus Iohannis era personalitatea politică  din România cu cea mai mare popularitate în spațiul online, dar a fost un moment care l-a făcut să piardă câteva zeci de mii de urmăritori în doar 48 de ore. Acum, aceștia par să se fi întors, ba chiar a câștigat și fani în plus, după cum precizează Digi 24.

După respingerea proprunerii ca premier a lui Sevil Shhaideh din partea lui Liviu Dragnea și discursul ironic de miercuri, 4 ianuarie, la Cotroceni, în fața liderului PSD și a Guvern, pagina sa de Facebook a primit un val masiv de „like-uri”.

În decurs de aproape zece ore, de miercuri seara, ora 20.30 și până joi dimineața, ora 6.30, contul de Facebook al președintelui a primit peste 700 de aprecieri din partea internauților, potrivit sursei citate.

În februarie 2016, în mai puțin de 48 de ore, în jur de 30.000 de fani își retrăseseră aprecierea de pe pagina de socializare a președintelui. Potrivit unui studiu al FaceBrands.ro, Iohannis pierdea atunci, în medie, șase susținători pe minut. Fusese o formă de protest față de declarațiile pe care le făcuse referitor la disputa dintre ANAF și Antena Group, când a considerat sentința judecătorească definitivă drept un simplu motiv administrativ. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net