Interlopul care a bătut o salvamontistă, înapoi după gratii

Ultima actualizare:

A ajuns acolo unde merită! Sorin Palesică, huliganul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă din Lupeni, a fost arestat pentru 30 de zile. Interlopul în vârstă de 33 de ani o lovise cu pumnii pe Miruna Inel, sâmbătă dimineaţă, într-un local din staţiunea montană Straja.

Fata a leşinat şi a fost transportată la spitalul din Petroşani. “Mi-e frică să mai ies din casă”, a mărturisit tânăra, traumatizată de episodul din bar. De teamă, persoanele prezente în local n-au sărit în ajutorul victimei. Mai mult, un jandarm montan aflat în timpul liber, care stătea la aceeaşi masă cu huliganul, n-a schiţat nici un gest în apărarea tinerei de 26 de ani. El va fi anchetat de Parchetul Militar.

simeon stalpnicul png

Sorin Palesică fusese condamnat într-un dosar în care era acuzat de implicare în răpirea şi agresarea unui tânăr din Petroşani. În martie 2006, Lucian Mihăiasă a fost răpit de trei recuperatori, care l-au forţat sa urce într-un taxi, apoi l-au sechestrat si l-au maltratat. Barbatul a fost găsit a doua zi în Defileul Jiului. El fusese lovit cu un corp contondent, bătut de interlopi şi muşcat de câinii de luptă ai acestora. Printre condamnaţii din acest dosar s-a aflat şi Palesică. Acesta fusese eliberat în 2013 din închisoarea Aiud, după aproape şapte ani de închisoare.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net