Interlopul Belgian Tănase a umilit justiţia din România

Ultima actualizare:

    Interlopul, într-o imagine din 2014, când se afla, bine mersi, în străinătate
Interlopul, într-o imagine din 2014, când se afla, bine mersi, în străinătate

Ruşine! Un interlop din clanul ţigănesc Tănase din Iaşi, urmărit internaţional timp de 9 ani, s-a întors în România, cu cursa de Paris, imediat după ce condamnarea s-a prescris. Venirea în ţară a lui Belgian Tănase a fost transmisă în direct, fără ca poliţiştii să se poată atinge măcar cu un deget de infractor.

Situaţie umilitoare pentru autorităţile ieşene, după ce unul dintre cei mai căutaţi interlopi din România, dat în urmărire internaţională timp de nouă ani, s-a întors în ţară cu avionul. Mai mult, rudele sale au transmis live, pe Facebook, întoarcerea lui Belgian Tănase. El a avut curajul de a se întoarce la familie pentru că, în urmă cu doar câteva zile, pedeapsa pentru care era căutat încă din 2007 s-a prescris. Cazul Belgian ridică mari semne de întrebare cu privire la eforturile făcute de autorităţile române de a-l identifica şi de a-l aduce în ţară pe interlop.

"Vine regele acasă"

Belgian Tănase e fratele cunoscutului interlop Cosmos Tănase, liderul clanului, în prezent la închisoare, după ce a fost condamnat la aproape zece ani pentru trafic de droguri. Belgian a fost condamnat definitiv, în iunie 2007, la patru ani de închisoare, pentru conducere fără permis şi refuz de prelevare de probe biologice. Interlopul a fost condamnat cu executare întrucât nu se afla la prima faptă, fiind acuzat şi de alte infracţiuni rutiere. Înainte de a fi închis, Belgian Tănase a dispărut din ţară. Se întâmpla tot în 2007, iar autorităţile române l-au dat în urmărire generală pe interlop.

La finalul lunii iunie, condamnarea lui Belgian Tănase a îndeplinit termenul de prescripţie. Conform Codului Penal, pedepsele sub zece ani de prescriu la cinci ani, plus durata condamnării. Prin urmare, judecătorii au anulat toate formele de executare emise pe numele interlopului, iar Belgian a răsuflat uşurat!

Într-un filmuleţ postat pe Facebook de fiul său, Belgian Tănase le arată autorităţilor române degetul mijlociu
Într-un filmuleţ postat pe Facebook de fiul său, Belgian Tănase le arată autorităţilor române degetul mijlociu

Anderson Tănase, fiul interlopului, şi-a anunţat prietenii şi rudele de pe Facebook că „vine regele acasă”. După ce Belgian a ajuns la Iaşi, cu cursa de Paris, interlopul a apărut şi într-o transmisiune live pe Facebook. În respectivul filmuleţ, o rudă spune că trebuie să vadă toată ţară cum Tănase s-a întors acasă, iar fugarul arată ostentativ degetul mijlociu.Iubita lui Belgian a murit în urma unei operaţii de mărire a sânilor

Mariana Ciubotaru, tânara decedată la 29 de ani
Mariana Ciubotaru, tânara decedată la 29 de ani

Interlopul Belgian Tănase a fost concubinul tinerei de 29 de ani care, în februarie 2013, a murit în urma unei operaţii de corectare a sânilor. Mamă a şase copii, ea a dorit să-şi refacă bustul. Intervenţia chirurgicală a fost realizată la un cabinet privat din Iaşi. Mariana Ciubotaru a decedat la scurt timp după operaţie, iar procurorii ieşeni au demarat o anchetă, închisă între timp. Potrivit legiştilor, tânăra a murit din cauza unei tromboembolii pulmonare (n.r. - blocarea unei artere pulmonare, care duce la scăderea nivelului de oxigen).

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net