Incredibil! Vor să-l demită pe Cioloș pentru Antena 3

Ultima actualizare:

    Senatorii vor ca premierul să dea explicații în cazul evacuării trustului Intact din clădirile în care funcționează
Senatorii vor ca premierul să dea explicații în cazul evacuării trustului Intact din clădirile în care funcționează

Unde-i lege nu-i tocmeală! Asta știm cu toții, însă, chiar aleșii încearcă să le pună bețe-n roate autorităților ca să-și facă treaba. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu propunerea ca Dacian Cioloș să dea explicații în fața senatorilor cu privire la evacuarea Antenei 1 și 3.

60 de milioane de euro. Acesta este prejudiciul pe care Dan Voiculescu l-a adus statului în dosarul ICA, au decis judecătorii în 2009, iar în 2014 a avut loc sentința finală.

Pentru recuperarea sumei, ANAF a executat mai multe bunuri ale familiei Voiculescu și patru imobile evaluate la 32,582 milioane de euro.

Printre acestea se numără și clădirile în care se află studiourile Antenei 1 și 3. În ultimii ani, cei de la trustul Intact au fost notificați de mai multe ori să părăsească imobilele sau să plătească chirie statului. Nu s-a întâmplat nimic din toate astea.

Astfel că ieri ANAF a venit cu  un ordin de „evacuare urgență” a sediilor Antena 3 şi Antena 1. În cinci zile, televiziunile nu vor mai putea emite din actualul sediu.

Scandalos este faptul că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a venit cu propunerea ca premierul Dacian Cioloș să dea explicații în fața senatorilor cu privire la evacuare.

Propunere votată de cot la cot de PSD și PNL.

Ba mai mult, senatoarea ALDE Cristiana Anghel a propus iniţierea unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Cioloş, motivând că nu e românesc.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net