Incredibil! Cum arată Sorin Blejnar după 6 luni de pușcărie

Ultima actualizare:

    Sorin Blejnar la ieșirea din Penitenciarul Rahova (fotografii: Inquam)
Sorin Blejnar la ieșirea din Penitenciarul Rahova (fotografii: Inquam)

A intrat dolofan și a ieșit de nerecunoscut. Cele 6 luni de pușcărie i-au topit cu Sorin Blejnar zeci de kilograme. Noul look și l-a afișat aseară când a ieșit pe poarta Penitenciarului Rahova.

O geantă de mână, un rucsac, un costum și o haină modernă așezate frumos pe umeraș. Asta avea la el aseară Sorin Blejnar când a pășit spre libertate.

Îmbrăcat lejer, în blugi , tricou și geacă, fostul șef al ANAF era total schimbat. Nimic nu mai aducea cu bărbatul de odinioară, grăsuț și pus tot timpul la patru ace.

La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Blejnar a refuzat să facă declarații și a urcat rapid în mașina soției care îl aștepta.

A ”turnat” ca să fie acasă

Curtea de Apel București a decis, ieri, ca acesta să fie eliberat din arest preventiv, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2016 pentru trafic de influență.

Mai exact, în cursul anului 2011, a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea că va primi 20% din valoarea unui contract dacă va face în așa fel încât să-i fie atribuit lui.

În plus, spun procurorii, alături de un subaltern,  a primit 13.172.520 lei, prin intermediul unei firme ”fantomă” controlate chiar de ei.

Din suma totală,  lui Sorin Blejnar i-ar fi 12.513.894 lei. Iar libertatea nu a fost dată se pare pe ochi frumoși sau pentru că omul o merita. Conform unor surse judiciare, Blejnar și-ar fi recunoscut faptele și ar fi făcut și câteva denunțuri.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net