Începutul anului şcolar, un moment bun pentru a te înnoi

Ultima actualizare:

    Începutul anului şcolar - un moment bun pentru a te înnoi foto: claytonwhiteshotel.com
Începutul anului şcolar - un moment bun pentru a te înnoi foto: claytonwhiteshotel.com

În timpul verii nu te poţi gândi decât la concedii şi excursii, la plimbări şi piscine. Odată cu venirea şcolii, totuşi, părinţii şi copiii deopotrivă se gândesc că este momentul să se înnoiască. Când începe anul şcolar, fiecare trebuie să se mândrească şi să prezinte cunoscuţilor noile achiziţii, precum şi portofoliul de vizite şi activităţi deosebite pe care le-a întreţinut.

Toamna se numără modificările în interiorul apartamentelor

De obicei, toamna îţi dai seama cât de repede cresc copiii, indiferent că este momentul când încep să meargă la şcoală sau că trec dintr-o clasă în alta. Atunci îi măsori, atunci îţi dai seama că au nevoie de încălţăminte nouă sau de un nou scaun de birou.

Tot atunci te gândeşti că micuțului tău poate îi trebuie un nou pătuţ sau măcar o saltea nouă, aşa că vei ajunge să cauţi “paturi dormitor”, fie pentru a-i ceda patul tău şi a pune un pat nou în dormitorul matrimonial, fie pentru a-i oferi copilului tău un pat nou, pe măsura şi gusturile lui, ştiind cât de important este somnul atunci când micuţul tău este în creştere.

Dacă nu este nevoie de paturi dormitor noi, atunci vei dori (sau va fi nevoie) de noi modele de lenjerii de pat, de un strat nou de vopsea pe pereţi, pentru a schimba sau a împrospăta culoarea sau de scaune noi la bucătărie. Întotdeauna apare ceva de modificat.

Începutul anului şcolar este vremea defilărilor şi a braţelor de flori

În prima zi de şcoală se defilează până la porţile şcolii cu maşinile proaspăt spălate şi proaspăt trecute de reviziile de rutină, cu piese auto noi care să garanteze buna funcţionare a autovehiculului care poate fi o maşină străină sau una autohtonă, cu un kit ambreiaj Dacia Logan nou - dacă maşina arată bine şi funcţionează ireproşabil, nu mai contează unde sunt confecţionate piesele sau unde se face asamblarea acestora.

Din maşini se coboară cu buchete de flori proaspete, cu aspect modern, inspirate de unele aranjamente florale pentru nuntă văzute în timpul verii la evenimentele la care ai participat indubitabil.

Toamna se înnoieşte garderoba, indiferent de profesie

Copiii au hăinuţe noi, pentru a face o primă impresie bună, mămicile au rochii noi pentru a se potrivi cu micuţii lor şi pentru a fi prezentabile în prima zi de şcoală şi la şedinţele cu părinţii, iar asistentele medicale de la şcoală vor avea şi ele halate medicale Dispotrading noi, pentru ca aspectul imaculat să nu inducă teamă copiilor ce trebuie vaccinaţi.

Pentru a avea un aspect ireproşabil în spatele catedrei, la birou sau în cabinetul medical, doamnele vor adăuga colecţiilor lor truse de machiaj noi sau poate numai câteva pensule machiaj noi, care să le ajute la finisarea make-up-ului.

“Scrieţi o compunere despre cum v-aţi petrecut vacanţa de vară”

Odinioară, cei mici povesteau la şcoală despre cum au fost într-o fugă la mare cu părinţii şi despre cum în restul vacanţei au fugărit găinile în ograda bunicilor. În zilele noastre, cei mici se laudă cu escaladări pe munte, vizite la parcurile de distracţii, vacanţe în locuri exotice şi aşa mai departe. Desigur, nu se vor opri aici, pentru că dacă cineva are o jucărie frumoasă, “eu am mai multe jucării” sau “jucăriile mele sunt şi mai frumoase”.

Astfel, copiii vor începe să se laude cu activităţile extracurriculare la care i-au înscris părinţii, pentru a-şi urma hobby-urile. Copilul tău ar putea să se laude cu o înscriere la şcoala de muzică şi teatru Bravissimo Art School, dacă ţi se pare că în această direcţie i se îndreaptă aptitudinile.

Iar dacă nu pentru a avea cu ce se lăuda în curtea şcolii, atunci poţi să îţi inscrii copilul la cursuri suplimentare numai de dragul lui, pentru a deveni mai disciplinat şi pentru a-şi cultiva cu spor talentele şi îndemânarea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net