Începe „Rabla pentru periuţa ta”. Mii de periuţe de dinţi vor fi împărţite gratis în 7 oraşe

Ultima actualizare:

    În schimbul periuţei vechi primeşti una nouă
În schimbul periuţei vechi primeşti una nouă

Du-ţi la „reciclat” periuţa veche de dinţi şi primeşti alta nouă în schimb. În asta constă campania „Rabla pentru periuţa ta”, care începe sâmbătă în Bucureşti şi continuă în alte 6 oraşe ale ţării.

Sâmbătă, 13 septembrie, bucureștenii care vin la plimbare în Parcul Tineretului din Capitală cu vechea periuță de dinți au ocazia să primească în schimb una nouă, alături de cupoane de reducere de până la 50% pentru pastă de dinți, la cortul Caravanei ”Rabla pentru Periuța Ta”, parte din campania ”Zâmbește România”. Începând cu ora 10.00 şi până seara, la intrarea dinspre Liceul Heorghe Şincai, bucureştenii sunt invitaţi la cortul „Rabla”, unde pot aduce şi periuţele familiei (maximum 3 periuţe în total). De asemenea, vor putea sta de vorbă cu specialiștii în sănătatea orală care vor fi prezenți pentru a oferi sfaturi personalizate pentru nevoile fiecăruia.

Caravana va continua în luna septembrie și octombrie și în alte orașe din țară.

- Constanța: duminică, 14 septembrie, în față la City Mall;- Brașov: sâmbătă, 20 septembrie, în Piata Sfatului, la fântâna arteziană;- Iași: 27 septembrie, în fața Palatului Culturii;- Cluj-Napoca: 4 octombrie, pe Bulevardul Eroilor, în continuarea Pieței Matei Corvin;- Oradea: 5 octombrie, în Centrul Vechi, pe str. Republicii;- Galați: 11 octombrie, în fața Casei de Cultură

Totodată, organizatorii campaniei reamintesc tuturor că au la dispoziție peste 1.000 de cabinete stomatologice în toată ţara care oferă consultaţii sau detartraje gratuite până la finalul anului. Oamenii sunt invitați să caute cabinetul stomatologic cel mai aproape de casele lor, din lista disponibilă pe zambesteromania.ro. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net