Incendiu puternic într-un bloc de locuințe din Piatra Neamț. Au fost evacuate 60 de persoane

Ultima actualizare:

    Pompierii au intervenit rapid și au stins incendiul fără a se înregistra victime
Pompierii au intervenit rapid și au stins incendiul fără a se înregistra victime

Un puternic incendiu a izbucnit joi noaptea într-o garsonieră dintr-un bloc din Piatra Neamţ, 60 de persoane fiind evacuate. Proprietara garsonierei a suferit un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga din municipiul Piatra-Neamţ, transmite news.ro

Incendiu puternic la Piatra Neamț. Motivul: un scurtcircuit

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ cu o autospecială pentru stingere, o autospecială complexă de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare. “Incendiul se manifesta generalizat în interiorul unei garsoniere dintr-un bloc de locuinţe cu patru nivele. Până la sosirea forţelor de intervenţie aproximativ 40 de persoane din bloc s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat încă 20 de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

Militarii au localizat şi stins incendiul şi au evacuat fumul de pe casa scărilor, cu ajutorul motoventilatorului din dotarea autospecialei de intervenţie. În urma incendiului au ars bunurile materiale din interiorul garsonierei. „Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric”, a menţionat sursa citată. Proprietara garsonierei, în vârstă de 52 de ani, a suferit un atac de panică. Ea a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, refuzând transportul la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net