Îi putea fi bunic. Paznicul a violat o fetiţă de 8 ani la Poştă

Ultima actualizare:

Cumplit! Horea Viorel Rotar, în vârstă de 63 de ani, e acuzat că a abuzat sexual o fetiţă. Bărbatul e paznic la sediul Poştei din Timişorara, unde lucrează şi mama fetiţei. Magistraţii Judecătoriei Timişoara au emis un mandat de arestare pe numele lui Rotar.

Fapta îngrozitoare a fost comisă după ce mama fetiţei, angajată a Oficiului Poştal la care lucra paznicul, a luat-o pe micuţă cu ea la serviciu şi a lăsat-o pentru câteva ore în grija portarului. Potrivit procurorilor, bărbatul, care putea să-i fie fetiţei bunic, a ademenit-o în vestiar, unde a forţat-o să întreţină relaţii sexuale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara l-au reţinut sâmbătă pe bărbatul de 63 de ani „S-a reţinut că în data de 08.10.2016, în jurul orei 12:00, profitând de vârsta fragedă a persoanei vătămate, în vârstă de 8 ani, care a însoţit-o pe mama ei la locul de muncă, la Oficiul Poştal nr.1 din Timişoara, inculpatul ar fi a dezbrăcat-o pe minoră şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta în incinta vestiarului destinat agenţilor de pază din cadrul Oficiului Poştei centrale din Timişoara”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara. Mama copilei a alertat Poliţia, după ce micuţa i-a povestit episodul cutremurător. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net