Iată unde te distrezi pe cinste!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ia-ţi familia şi prietenii şi vino la distracţie! În weekendul acesta şi luni te poţi relaxa la mai multe evenimente.

Festivalul micului cel mare are loc începând de joi (27 aprilie) şi până luni în Parcul Naţional din Bucureşti. Se pregătesc sute de kilograme de mititei tradiţionali, din peşte sau curcan, stropiţi din belşug cu hectolitri de bere rece. 

Concert maraton la Yakasha Festival, organizat  în Parcul Izvor, din Capitală. Evenimentul începe vineri cu Zdob şi Zdup  şi se termină marţi, 2 mai, cu Elli Kokkinou, din Grecia, şi Fanfara Ciocârlia. Goran Bregovic şi Ovidiu Lipan Ţăndărică urcă pe scenă duminică. 

De mâine şi până duminică se sărbătoresc Zilele Braşovului. Sunt târguri meşteşugăreşti, mâncare stradală, concerte în Piaţa Sfatului,  unde vor cânta Oana Sîrbu, Mihai Constantinescu, Corina Chiriac, Carla’s Dream, Matteo, Conexiuni şi Trupa Coco. În weekend accesul la muzee este gratuit. 

La Timişoara, sărbătoarea de 1 Mai e în aer! Aviaţia Utilitară Timişoara, Asociaţia Aerodrom Cioca Timişoara, Aeroclubul Blue Eagles Timişoara, MaxAir şi Balloony organizează „Ziua Porţilor Deschise la Aerodromul Cioca”. 

Sunwaves Festival începe vineri, pe 28 aprilie, la ora 23.00, şi se termină pe 2 mai, la ora 5.00. Evenimentul în care muzica electronică se va auzi non-stop are loc pe plaja Crazy Beach şi H2O, din Mamaia. Abonamentul la festival costă 169 de lei de persoană. 

Aşa arată ziua liberă perfectă

Cercetătorii americani au descoperit care sunt lucrurile care ne fac fericiţi şi împliniţi

1 Mai muncitoresc se apropie cu paşi repezi şi avem nevoie de un plan de bătaie pentru a profita la maximum de timpul liber. Specialiştii de la Universitatea de Psihologie Nortwestern, California, SUA, au studiat care sunt lucrurile care ne fac să ne simţim mai liberi, ne scapă de stres şi ne ridică starea de spirit. La studiul realizat între 2002 şi 2015 au participat peste 100.000 de voluntari cu vârste cuprinse între 20 şi 65 de ani. Iată ce au răspuns!

  • Ieşi în aer liber! Anual, petreci peste 300 de zile în casă sau la serviciu. Profită de vremea frumoasă şi ieşi la plimbare.
  • Joacă-te! După 20 de ani încetezi să te mai simţi copil. În ziua ta liberă, opreşte timpul în loc şi fă-ţi jucării, joacă-te! 
  • Du-te la picnic! O masă în aer liber îţi dă un seniment special de libertate, linişte şi te relaxează la maximum. Profită!
  • Mănâncă o îngheţată! Eşti strict în timpul săptămânii cu mâncarea. Astăzi ai voie să mănânci o îngheţată la cornet!
  • Ieşire cu amicii! Azi cafeaua se bea doar în compania prietenilor. Petrece cu ei cel puţin o oră! Te vei simţi mai bine!
  • Ceva nou! Scapă de rutina din fiecare zi, încearcă un vin nou, o salată nouă, o haină nouă sau o bere nouă.
  • Fă poze! Pentru a ieşi din tipare, îmbracă hainele pe care nu le îmbraci de obicei şi fă-ţi poze în natură! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net