Ia-ți acum vacanța în Delta Dunării! Ai reduceri de până la 45%!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Gulliver Delta Resort vine cu oferte imbatabile pentru sejururile în Delta Dunării care pornesc de la numai 349 lei de persoană! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare, două mese pe zi, transport cu autocar și transferurile cu barca de la Murighiol la Uzlina.

Profită de reduceri și descoperă paradisul României

Inclusă în patrimoniul UNESCO din 1991 și poziționată pe locul trei mondial în ceea ce privește biodiversitatea, Delta Dunării a devenit o destinație tot mai populară pentru turiștii străini care vor să descopere peisaje neatinse de mâna omului, păsări rare și tradiții neschimbate de secole.

Gulliver Delta Resort vine cu o ofertă unică pe piața de turism și lansează pachetele Weekend în Delta Dunării – de 3 nopți de cazare, și vacanțele Delta pentru toți românii – de 4 nopți, care pornesc de la 349 lei de persoană, respectiv 370 lei/persoană.

Construit în perfectă armonie cu natura și poziționat într-un cadru paradisiac la numai 10 minute de mers cu barca de Murighiol, la intersecția dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, hotelul Gulliver Delta Resort promite vizitatorilor momente unice de vacanță. Dispune de numeroase facilități pentru ca șederea ta să fie cu atât mai plăcută.

Printre acestea se numără o piscină înconjurată de șezlonguri cu umbreluțe (pentru zilele fierbinți de vară). O grădină luxuriantă unde relaxarea este pusă la loc de cinste (dispune de hamace și balansoare). Pontoane dedicate pasionaților pentru pescuit. Un spațiu pentru activități recreative (masă de ping-pong, masă de foosball, șah etc.). Dar și un loc de joacă pentru copii.

Cel mai sălbatic colț al României

Delta Dunării este un tărâm vast și impresionant care găzduiește sute de specii de păsări rare printre care lopătarul, vulturul codalb, ibisul sau pelicanul alb. Tot aici, în toamna anului trecut au fost observate câteva păsări flamingo, apariție extrem de rară în țara noastră.

Printre superlativele pentru care delta românească a devenit cunoscută în lume, se numără și faptul că întâlnești una dintre cele mai mari și mai compacte zone de stufăriș din lume, întinsă pe o suprafață de aproximativ 240.000 ha. Totodată, Delta Dunării este unul dintre puținele locuri unde trăiesc speciile de mamifere Mustella Lutreola și Lutra Lutra (Oterul).

De Mădălina Isar

Sejur Delta Dunării – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru toți românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu demipensiune.

*Vacanțe în Deltă pentru toți românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune.

Servicii incluse: cazare și masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar București–Murighiol–București, transferuri cu barca Murighiol–Uzlina–Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0784.215.628 sau 021.794.75.07.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net