Handbalistă de 16 ani, bătută de fostul iubit, într-un parc din centrul oraşului Vaslui

Ultima actualizare:

    Un tânăr a lovit-o cu o cruzime fără margini pe handbalistăFoto: Captura RTV
Un tânăr a lovit-o cu o cruzime fără margini pe handbalistăFoto: Captura RTV

O elevă de 16 ani, componentă a echipei juniori II – handbal fete la liceul cu Program Sportiv Vaslui, a fost bătută, într-un parc din centrul municipiului Vaslui, de către fostul său iubit. Acesta este un tânăr de 25 de ani, care, în prezent, este cercetat de poliţişti pentru loviri şi alte violenţe.

Tânărul a aşteptat-o pe fată pe scările din faţa Teatrului de Vară din Vaslui. Acesta se pare că s-a învoit chiar de la serviciu, tocmai pentru a o aştepta, informează romania tv.ro.

În timpul discuţiei, tânărul a lovit-o cu cruzime pe handbalistă. Fata a scăpat din mâinile agresorului cu ajutorul a două dintre colege, care au văzut toată scena. Tânăra s-a ales, din păcate, cu un traumatism cranio-facial.

"Cei doi, agresorul şi victima, au fost prieteni în trecut şi s-au întâlnit în zona Parcului «Teatrul de Vară» pentru a avea discuţii despre fosta lor relaţie. La un moment dat, tânărul şi-a pierdut cumpătul şi a lovit-o pe minoră cu pumnul în faţă. Victima, care urmează să obţină şi un certificat medico-legal, a formulat plângere pe numele agresorului, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe", a declarat, vineri (24 aprilie), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţiştii susţin că adolescenta era terorizată de fostul iubit. Ea a depus mai multe reclamaţii la Poliţie, iar situaţia ei era cunoscută şi de conducerea Liceului Sportiv. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net