“Hai să te spăl pe spate!”. Aşa i-a spus tatăl fiicei de 15 ani, înainte s-o violeze

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traumatizant! O puştoaică de 15 ani a fost violată de propriul tată în timp ce făcea duş. Totul s-a întâmplat în casa în care fata locuia împreună cu tatăl său, după divorţul părinţilor. Imediat după ce a fost violată, copila şi-a alertat mama, dar şi pe iubita tatălui. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile.

Ce coşmar! Un bărbat de 39 de ani din cartierul bistriţean Sigmir şi-a violat fata, în timp ce aceasta făcea duş, după o zi de plajă. Profitând de vacanţă, puştoaica a mers în grădina bunicii din partea tatălui pentru a face plajă, iar după câteva ore petrecute la soare a intrat în casă şi a vrut să facă un duş. În acel moment, tatăl a intrat peste ea în baie şi a violat-o. Şocată, fata i-a trimis un mesaj mamei sale şi unul iubitei tatălui său, în care le-a spus ce s-a întâmplat.

Examinarea medicală confirmă agresiunea

A doua zi, copila de 15 ani s-a prezentat la poliţie şi a depus plângere împotriva tatălui său. Potrivit unor surse apropiate anchetei, fata a fost examinată, iar varianta sa se confirmă, pe trupul său găsindu-se urme care sugerează faptul că a fost violată. Bărbatul a fost reţinut pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru viol.  

După episodul cutremurător, adolescenta s-a mutat la mama sa. „Fata ne-a spus că nu se mai întoarce acolo, că tatăl şi-a bătut joc de ea. Ăsta ar fi zis către copilă (n.r. - când a intrat peste ea în baie): «Hai să te spăl pe spate!»”, a povestit bunica din partea mamei. Adolescenta beneficiază acum de consiliere psihologică, după ce Direcţia pentru Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud a fost sesizată despre acest caz.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net