Groază într-o localitate arădeană! Un bărbat a fost arestat dupa ce ar fi violat șase copii

Ultima actualizare:

    Bărbatul arestat a declarat că a săvârșit violurile pentru a se răzbuna pe părinții copiilor
Bărbatul arestat a declarat că a săvârșit violurile pentru a se răzbuna pe părinții copiilor

A violat șase copii în 90 de minute! Potrivit news.ro, așa s-a răzbunat un bărbat de 59 de ani din localitatea arădeana Sântana după ce s-a supărat pe mai mulți vecini. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Este vorba de un bărbat de etnie roma în varsta de 59 de ani, acuzat că în seara zilei de 2 martie a violat șase copii, cu vârste cuprinse intre 8 si 12 ani.

Suspectul ar fi vrut să le facă rău parintilor copiilor pentru scandaluri mai vechi cu aceștia. Conform unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Judecătoria Chisineu-Cris, procurorii au început deja urmarirea penala a lui Colompar Gheorghe din orasul Santana, relateaza news.ro.

”Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul ca in intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste intre 8 si 12 ani. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si a stabilirii raspunderii penale a inculpatului”, precizeaza într-un comunicat procurorii.

Conform sursei citate, procurorii au inaintat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Chisineu-Cris propunerea de arestare preventiva pentru săvârirea a șase infractiuni de viol în forma agravată.

Suspectul i-ar fi luat de copii si i-ar fi dus la el acasa, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale. Parintii au mers cu copiii la medicii legisti pentru a obtine certificate medicale care să ateste abuzurile.

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net