Grav accident rutier în Mehedinți, în urma ciocnirii dintre un TIR și un autoturism: doi morți

Ultima actualizare:

    Accident în județul Mehedinți, între un autoturism și un TIRFoto: captură foto/Digi 24
Accident în județul Mehedinți, între un autoturism și un TIRFoto: captură foto/Digi 24

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă, 18 noiembrie în județul Mehedinți, după ce un autoturism și un autotren (TIR) s-au ciocnit. La fața locului au ajuns echipele de salvare și de pompieri pentru a acorda primul ajutor victimelor.

UPDATE 13.05: Șeful serviciului rutier de poliție din Mehedinți a confirmat că accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare efectuată de autorutismul în care se aflau două persoane. Neasigurându-se în momentul depășirii, a intrat în coliziune cu un TIR, înmatriculat în Bulgaria, care venea din sens opus. Circulația pe DN56A este în continuare restricționată. Manevrele de resuscitare asupra celor două victime au durat în jur de o oră, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva.

UPDATE 12.25: Cele două victime pe care medicii au încercat să le resusciteze au decedat. Se crede că ar fi vorba despre cei doi pasageri care se aflau în autoturism.

Circulația pe DN56A a fost blocată după ce un autoturism și un TIR s-au ciocnit, informează Digi24. Autoritățile ajunse la fața locului au declarat, potrivit primelor informații, că accidentul s-ar fi produs din cauza unei depășiri neregulamentare pe care a încercat să o facă șoferul autoturismului.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net