Gigi Becali, ultimele ore de libertate!

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a primit cinci zile de permisie
Gigi Becali a primit cinci zile de permisie

Latifundiarul din Pipera se bucură de ultimele ore în libertate alături de familia sa. Sâmbătă, Gigi Becali se va întoarce la Penitenciarul Poarta Albă.

A ajuns acasă în mare secret şi se pare că aşa va şi pleca. Gigi Becali a primit o permisie de cinci zile, iar de luni afaceristul s-a întors acasă pentru a petrece timp cu soţia, mama şi fetele sale.

Ultima ieşire din închisoare de acum cinci luni s-a incheiat cu retragerea unor drepturi în penitenciar şi cu un conflict major cu şefii administraţiei închisorilor din România. Aşa că de patru zile, Becali stă cuminte în reşedinţa din Pipera.

Surse din rândul fanilor Stelei susţin că Becali s-a intâlnit cu echipa lui în secret, în cantonament, informează Pro tv.

Din cei trei ani şi jumătate de închisoare Gigi Becali a ispăşit deja un an şi jumătate. Dacă lucrurile merg bine pentru el, ar putea fi eliberat condiţionat în toamna anului viitor. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net