Gigi Becali se retrage: "Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea"

Ultima actualizare:

    Gigi Becali a fost la biserică în ultima zi de permisieFoto: Click!
Gigi Becali a fost la biserică în ultima zi de permisieFoto: Click!

Gigi Becali, aflat într-o permisie de la închisoare, a participat, duminică, la slujba de la biserica din Pipera. La final, el a declarat că echipa de fotbal va fi pentru el doar o societate comercială ce "va câştiga bani", sumele obţinute astfel urmând a fi folosite în acţiuni caritabile.

Gigi Becali a precizat că nu îşi doreşte să se mai implice în viaţa publică și că Steaua va fi doar o societate comercială care va câștiga bani. Totodată, latifundiarul a precizat că toată averea o va da lui Iisus Hristos şi că îi va ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă. În plus, acesta a adăugat că "temniţa" l-a ajutat să descopere mântuirea.

"Eu nu mai stau în viaţa publică. Este opţiunea mea, alegerea mea, mai ales că am şi eu o vârstă. Nu îmi convine să stau la bătrâneţe la puşcărie. Circ nu mai vreau să fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, înfometaţi, săraci (...) Toată averea mea o dau lui Hristos", a spus Becali. 

Totodată, omul de afaceri a precizat că închisoarea l-a ajutat să descopere mântuirea, potrivit romaniatv.net.

"Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine (...) Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea (...) Ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest", a adăugat Gigi Becali la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera. 

Finanţatorul Stelei s-a aflat, în această săptămână, într-o permisie de cinci zile acordată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă, permisie care se încheie duminică.

Magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis, la 6 martie, cererea lui Gigi Becali de eliberare condiţionată din Penitenciarul Poarta Albă, unde execută trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul "Valiza". Procurorii DNA au contestat această decizie, iar contestaţia va fi judecată, marţi, la Tribunalul Constanţa.

Gigi Becali are de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul "Valiza" şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia. Finanţatorul FC Steaua execută pedeapsa în regim deschis.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net