Gigi Becali a rămas fără palatul din cartierul Aviatorilor

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

Din ultima declaraţie de avere completată de europarlamentarului Gigi Becali reiese că impozantul palat din Aleea Alexandru, numărul 1, nu mai este în posesia sa.

Candidatul la Primăria Bucureştiului a recunoscut că nu mai deţine, în acte, palatul din cartierul bucureștean Aviatorilor.

Clădirea care se întinde pe nu mai puţin de 3.300 metri pătraţi şi este o copie a Palatului Rodin din Paris a fost trecută, conform declaraţiilor latifundiarului, pe numele celor trei fete ale acestuia.

George Becali a declarat telefonic pentru jurnaliştii de la B365.ro că imobilul imobilul a fost donat de acesta celor trei fete ale lui, Teodora, Alexandra și Cristina Becali. Europarlamentarul ne-a spus că imobilul se află acum pe numele fetelor sale, Teodora, Alexandra și Cristina Becali cu vârste de 17, 16 și, respectiv, 12 ani.

”Palatul l-am donat fetelor mele. L-am trecut pe numele lor. Nu vreau să menţionez în declaraţia de avere faptul că ele deţin palatul. Mut toată averea pe numele fetelor. Şi banii, tot. Toţi banii îi ascund în conturi, să nu ştie nimeni nimic pentru că vreau să fac infracţiuni. Care-i problema? Fac infracţiuni”, a declarat Gigi Becali, pentru site-ul de ştiri.

Statuia lui Iisus a plecat de la palat
Statuia lui Iisus a plecat de la palat

Respectivul imobil (foto sus) a figurat în declaraţiile de avere completate de Gigi Becali din anul 2009. Anul acesta, fiind candidat la Primăria Generală a Bucureştiului, Becali şi-a simplificat foarte mult lista cu bunurile pe care le deţine pe numele său.

Întrebat dacă a mai donat și alte imobile fiicelor sale, Becali a spus că vrea să îi determine pe cei de la Direcția Națională Anticorupție să facă cercetări.

”Nu vreau să zic dacă mai sunt și alte imobile pe numele fetelor. Să vină DNA-ul să deslușească. Vreau să îi fac pe cei de la DNA să se intereseze ei ce am pus pe numele fetelor”, a spus Becali.

Averea lui Becali

Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Becali deţine trei terenuri cu o suprafaţă totală de 244 de hectare, patru maşini de lux, acţiuni la trei firme, bijuterii şi ceasuri de 300.000 euro şi un bloc de locuinţe sociale în Zimnicea cu circa 100 apartamente în construcție, de 1 milion euro şi şase blocuri de locuințe a câte cinci etaje, cu o suprafaţă totală de 84.775 metri pătraţi.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net