A murit cu o mare durere în suflet! Ultimele declaraţii ale tatălui lui Gică Popescu

Ultima actualizare:

    Gică Popescu
Gică Popescu

Ghinioanele de ţin lanţ de Gică Popescu. Fostul fotbalist a primit ieri-dimineaţă o veste care avea să-i lase un gol imens în suflet. Tatăl lui, în vârstă de 71 de ani, a murit după ce a suferit un infarct. 

Înainte ca tribunalul din Bucureşti să motiveze decizia sentinţei fostului fotbalist, tatăl lui Gică Popescu a făcut declaraţii pentru www.ziarulring.ro. A fost ultima discuţie pe care Constantin Popescu a avut-o cu presa.

Arestarea fiului său a fost o lovitură pentru părinţii fostului căpitan al naţionalei. Din Calafat, acolo unde locuia, nea Costică a vorbit cu reporterul "ring" cu câteva zile înainte ca fiul său să primească motivaţia Curţii pentru pedeapsa primită în "Dosarul Transferurilor".

simeon stalpnicul png

"Uite, domnule, umblu pe aici prin casă, pe la centrala termică, pentru că am nişte probleme. Aştept cu nerăbdare să văd motivaţia pentru băiatul meu. Să spună judecătorii pentru ce l-au băgat la puşcărie. Să vedem unde-l duce de la Rahova, nu ştia nici el nimic.

Vorbesc cu el în fiecare zi la telefon. Ce pot să vă spun? E greu pentru un părinte să-şi ştie copilul la puşcărie. Mă uit în fiecare zi la televizor şi urmăresc politica asta, domnule, şi mă minunez. Dar asta e. Noroc cu pasiunea mea pentru pescuit, merg o dată la două zile şi mă relaxez acolo, încerc să uit de durerea asta mare", declara, pentru "Ring", tatăl lui Gică Popescu.

Speranţele familiei Popescu erau legate şi de recursul în anulare care, între timp, s-a dovedit a fi un foc de paie deoarece judecătorii nu i-au dat curs.

"Mai este şi recursul în anulare de la care mai avem o speranţă. Poate se face dreptate până la urmă. Stoicikov a vrut să vină în România să protesteze, însă Gică i-a transmis să stea liniştit, să aştepte motivarea şi după aceea să ia o decizie. Eu nu am fost să-l văd, vorbim doar la telefon.

Aşteptăm mai întâi să vedem unde-l mută de la Rahova. Poate îl duce la penitenciarul din Iaşi sau ştiu eu pe unde. Deocamdată, soţia lui, Luminiţa, merge la el, îi duce de mâncare săptămânal, că nu se atinge de ce-i dau acolo la Rahova", spunea Costică Popescu.

Citeşte şi:

Gică Popescu va fi eliberat pentru înmormântarea tatălui său

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net