Gică Popescu, tot mai aproape de a-și strânge din nou fiica în brațe

Ultima actualizare:

    Gică Popescu și-a mai văzut fiica pe 10 septembrie, când a primit o permisie pentru a-și vedea familia (foto: Click!)
Gică Popescu și-a mai văzut fiica pe 10 septembrie, când a primit o permisie pentru a-și vedea familia (foto: Click!)

Fostul internațional Gică Popescu, încarcerat la Jilava în dosarul transferurilor de jucători, ar putea fi eliberat condiționat. Judecătoria sectorului 4 va discuta azi cererea de eliberare condiționată depusă de o comisie a penitenciarului.

UPDATE: Gică Popescu, liber și nu prea. Judecătoria sectorului 4 a decis azi că Gică Popescu poate fi eliberat condiționat, având în vedere că a executat jumătate din pedeapsă, însă procurorii DNA pot contesta decizia. Aceștia se declaraseră împotriva eliberării sale încă dinaintea pronunțării de azi.

Gică Popescu și-ar putea strânge în brațe fiica mai repede decât și-ar fi putut imagina. Azi, la Judecătoria sectorului 4 se judecă cererea de eliberare condiționată formulată de reprezentanții Penitenciarului Jilava. Popescu îndeplinește toate condițiile pentru a fi eliberat condiționat, inclusiv cea de executare a jumătate din pedeapsă, scrie Agerpres.

Însă, nu doar pedeapsa executată a contat la înaintarea cererii de eliberare condiționată, ci și fapul că fostul căpitan al naționalei de fotbal a avut un comportament exemplar după gratii, a muncit în folosul comunității și a scris mai multe cărți. Gică Popescu a fost condamnat la trei ani, o lună și zece zile de închisoare în dosarul transferurilor de fotbaliști. El a fost acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani, în urma unor tranzacții cu fotbaliști români transferați din România la cluburi din străinătate.

La ieșirea din închisoare, Popescu va avea interdicția de a reprezenta orice club de fotbal pentru o perioadă de un an. Cu toate acestea, patronul Stelei, George Becali, a anunțat încă de luna trecută că i-a pregătit un loc călduț în cadrul clubului din Ghencea.

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net