Gest neaşteptat al lui Gigi Becali

Ultima actualizare:

    Gigi Becali va cumpăra o casă pentru familia Leobafoto Acces Direct
Gigi Becali va cumpăra o casă pentru familia Leobafoto Acces Direct

Cazul crunt al familiei Leoba care trăieşte la limita sărăciei într-un sat din România, pretzentat la Acces Direct, i-a înmuiat inima lui Gigi Becali, aflat în puşcărie.

Mai precis, Becali a ţinut să facă un ghest minunat pentru familia nevoiaşă şi a transmis în direct un mesaj, prin intermediul apropiatului său, Ionuţ Luţu.Gigi Becali a luat această decizie după ce a văzut condiţiile în care trăieşte familia al cărui caz a fost prezentat la TV.

"Domnul Becali se uită la emisiune şi mi-a spus că le va cumpăra o casă în sat acolo! M-a rugat să merg personal în sat acolo şi să găsesc o casă care să fie cât mai aproape de şcoală", a spus Ionuţ Luţu, la Acces Direct.Gigi Becali a fost închis în mai 2013, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, în trei dosare penale, pentru privare de libertate, pentru dare de mită şi pentru un schimb de terenuri cu MApN, şi speră să iasă anul acesta.

Familia Leoba
Familia Leoba
image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net