VIDEO Un poliţist de frontieră din Galaţi a fost reţinut noaptea trecută pentru că a fost prins cu maşina ticsită cu ţigări de contrabandă

Ultima actualizare:

Autoturismul în care se afla Daniel Necula (33 ani), angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, a fost oprit de poliţişti în noaptea de marţi spre miercuri, pe DN 26.

În urma controlului maşinii marca BMW, care se deplasa dinspre Sat Costi spre Galaţi, poliţiştii au constatat că portbagajul maşinii era ticsit cu 5.200 de pachete de ţigări Plugaru.

Click aici pentru a vedea VIDEO de la capturarea poliţistului.

Văzând că a fost depistat, Daniel Necula s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, nu înainte ca unul dintre poliţiştii care îl controlaseră să se prindă de geamul maşinii. Încercând să scape, şoferul i-a pus mâna în gât agentului şi l-a târât cu maşina circa 50 de metri, după care a oprit.

Daniel Necula şi maşina cu ţigări au fost duşi la sediul poliţiei pentru cercetări, anchetatorii luând decizia, în urma audierilor, să îl reţină.

„În urma probatoriului administrat, suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentat instanţei cu popunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de ofiţerii Serviciului de Investigare Fraude pentru stabilirea întregii lui activităţi infracţionale, dar şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net