Gabriel Oprea: demisie la 1 octombrie din Senat

Ultima actualizare:

    Oprea a fost protejat în primă instanță de colegii senatori (foto:Octav Ganea)
Oprea a fost protejat în primă instanță de colegii senatori (foto:Octav Ganea)

Mult contestatul Gabriel Oprea a anunțat că și-a depus demisia la Senat, însă a cerut președintelui acestei instituții să o aprobe începând cu data de 1 octombrie. Fostul ministru de interne și-a justificat gestul pe Facebook și le-a spus prietenilor că e o victimă a propagandei. „Înainte de a face judecăți pripite, uitați-vă la ce se întâmplă în jurul nostru. Veți vedea o campanie susținută de tăiere a oricăror rădăcini cu adevărat românești”, a spus Oprea

Gabriel Oprea și-a anunțat demisia din funcția de senator al României pe contul său de socializare. Politicianul a postat inclusiv cererea înaintată lui Călin Popescu Tăriceanu, căruia îi cere să ia act de dorința sa de a ieși din sistem începând cu data de 1 octombrie. Prin gestul său, Oprea le face pe plac celor care i-au cerut insistent să iasă definitiv din viața politică. Totodată, fostul ministru de interne rămâne fără imunitate, fiind astfel la mâna procurorilor DNA, care pot demara urmărirea penală pe numele său. În emsajul postat pe Facebook, Oprea s-a adresat celor care i-au apreciat munca la conducerea ministerului, dar și celor care îl contestă acum.

Iată textul demisiei înregistrate azi la Senat
Iată textul demisiei înregistrate azi la Senat

„Cei care mă cunosc, chiar și cei care nu m-au plăcut niciodată, pot să confirme că am fost și sunt un bun român, că țin cu țara mea, România. Se pare că acest lucru este de neacceptat de către unii. Plătesc de fapt pentru că am îndrăznit să vorbesc despre interesul național, despre valori tradiționale, despre Armată și Biserică, pentru că am îndrăznit să pun tricolorul românesc în ținutul secuiesc, pentru că am încurajat arborarea drapelului. Iată că tot ceea ce am facut din suflet și dintr-un patriotism sincer, așa cum am fost educat în familie și în Armată, se întoarce acum împotriva mea”, a scris Oprea pe rețeaua de socializare. Mesajul complet îl puteți citi AICI.

Ce părere ai de gestul lui Gabriel Oprea? AI ceva să-i transmiți? Fă-o pe click.ro!

image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net