FOTO EXCLUSIV Victor Ponta s-a operat la faţă ''în secret''

Ultima actualizare:

E puricat de toate secretele, însă un amănunt a scăpat la “control”. Click! a descoperit că de pe faţa lui Victor Ponta lipseşte un semn particular, o aluniţă cât un bob de mazăre, situată în dreapta bărbiei. Premierul ne-a confirmat că şi-a scos excrescenţa respectivă, din motive medicale.

Zilele acestea, Internetul a fost împânzit cu filmuleţul care-l înfăţişa pe Victor Ponta (42 de ani) pe când avea 25 de ani şi era invitat la PRO TV, în emisiunea lui Mihai Tatulici. La vremea aceea, în 1997, actualul candidat la preşedinţie era procuror, nu purta ochelari şi avea o aluniţă în dreapta bărbiei. Astăzi, acel semn particular nu se mai regăseşte pe tenul lui Ponta şi nu a fost acoperit cu fond de ten, ci eliminat de mâna unui doctor.

Contactat de Click!, politicianul ne-a confirmat: “Am avut o mică intervenţie din motive medicale. Nu mai ţin minte exact perioada, acum cel puţin 10 ani”, ne-a spus candidatul la şefia ţării. Medicul Youssef Chawi, specialist în chirurgie plastică, ne-a explicat că aluniţele pot fi periculoase dacă îşi schimbă forma, volumul şi culoarea, amănunte care probabil l-au speriat şi pe Victor Ponta.

“Îndepărtarea aluniţelor nu este periculoasă, de fapt e chiar benefică, deoarece elimină orice risc, adică transformarea din formaţiune benignă, în malignă (canceroasă)”, ne-a declarat medical Youssef Chawi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net