Fostul soț al Olguței Vasilescu, șef la ASF pe 13.000 de euro

Ultima actualizare:

    Prim-vicepreședintele ASF va avea un salariu lunar de mii de euro
Prim-vicepreședintele ASF va avea un salariu lunar de mii de euro

Plenul Parlamentului se reunește pentru a vota noua conducere a Autorității de Supraveghere Financiare (ASF). Deputatul social-democrat Leonardo Badea va fi președintele instituției, în timp ce fostul soț al Olguței Vasilescu, Ovidiu Răzvan Wlassopol, va fi numit în funcția de prim-vicepreședinte al ASF, membru executiv.

Deputatul social-democrat Leonardo Badea a fost validat, luni, de Comisiile parlamentare de buget, finanțe și bănci în funcția de președinte al instituției. Comisiile de buget, finanțe și bănci l-au validat, de asemenea, pe Ovidiu Răzvan Wlassopol, fostul soț al Liei Olguța Vasilescu, pentru funcția de prim-vicepreședinte al ASF, membru executiv. Acesta a intrat în atenția presei, după audierea din Parlament, înainte de a fi uns prim-vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară. Wlassopol n-a prea știut răspunsurile, dar, când va ajunge la ASF, va încasa un salariu de ordinul miilor de euro. Mai exact, în jur de 13.000 de euro.

Fiecare șef cu promisiunile lui

Leonardo Badea a declarat: "Candidez pentru un rest de mandat de un an și ceva. Va fi o provocare să reușim ce ne-am planificat”. El a menționat mai multe obiective pe care le are, printre care reguli noi, moderne, adaptate și ferme pentru protecția consumatorilor pentru servicii financiare nebancare, susținerea dezvoltării fiecăreia dintre cele trei piețe, alinierea la legislația europeană, activitate transparentă. Leonardo Badea îl va înlocui pe Mișu Negrițoiu care a fost revocat din funcție de Parlament în data de 11 mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net