Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu, la DNA

Ultima actualizare:

    Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu nu a fost implicat până acum în anchete la DNA
Fostul șef al SIE, Teodor Meleșcanu nu a fost implicat până acum în anchete la DNA

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu a venit la DNA, vineri dimineață, fără a face declarații la intrarea în sediul instituției

Potrivit Mediafax, fostul ministru de Externe a ajuns la Direcția Națională Anticorupție singur, fără a face declarații.

Potrivit unor surse judiciare, Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe şi fost şef al Serviciului de Informații Externe, ar fi fost chemat la DNA pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar în care este vizat un cadru medical militar. 

În acest dosar se fac cercetări in rem, fiind verificate posibile fapte de abuz în serviciu şi trafic de influenţă. Nicio persoană nu este pusă sub învinuire.

Contractul vizează o achiziţie din 2007 - 2008 la Spitalul Militar din Bucureşti, instituţie medicală în subordinea Ministerului Apărării.

Contractul viza cumpărarea unui aparat pentru radiografii dentare în valoare de 200.000 de euro. Aparatul nu a fost folosit niciodată, iar între timp a ieşit din garanţie.

La conducerea spitalului, la vremea respectivă, era medicul Ioan Sârbu, care conducea şi Direcţia Medicală din Ministerul Apărării.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net