A fost reţinută mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi în pod

Ultima actualizare:

    Femeia a pus  cadavrele în  podul unui bloc
Femeia a pus cadavrele în podul unui bloc

Dosarul pruncilor găsiţi morţi în podul unui bloc din judeţul Bistriţa pare că va fi rezolvat.

Mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi, la începutul lunii martie, în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului, a fost reţinută joi seară, 20 aprilie, de procurori şi urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie adevărul.ro.

Dosarul în care se fac cercetări pentru omor şi omor calificat a fost trimis de la Parchetul Tribunalului Bistriţa-Năsăud la Parchetul instanţei supreme. În perioada 2012-2015, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viaţa a trei copii nou-născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou-născuţilor în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistriţa Năsăud, adevarul.ro.

Procurorii bucureşteni au stabilit că principalul suspect în acest caz este mama celor trei copii morţi şi au dispus reţinerea acesteia, potrivit news.ro. Cadavrele au fost găsite în 9 martie. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net