Fiul unui primar PSD, arestat. I-a tăiat degetul unui copil cu toporul și l-a dat câinelui să-l mănânce

Ultima actualizare:

    Sorin Balași, fiul primarului din Crizbav, care a mutilat un băiat
Sorin Balași, fiul primarului din Crizbav, care a mutilat un băiat

Fiul unui primar PSD din judeșul Brașov a fost arestat după ce a torturat un copil pe care îl ținea în sclavie. I-a tăiat un deget cu toporul, pentru că a încercat să fugă din cauza batailor și muncii grele la care era supus.

Fiul primarului PSD, din comuna brașoveană Crizbav, Sorin Balași (59 de ani), a fost arestat. Este este acuzat de vătămare corporală a unui copil care era pus să muncească în gospodăria sa.

Sătul de munca grea și de umilințele pe care trebuia să le suporte zilnic, băiatul, de 16 ani, a încercat să fugă de la stână. A sperat că în felul acesta își va recăpăta libertatea, scrie brasovstiri.ro.

Dar nu a fost așa! A fost prins din urmă de fiul primarului din Crizbav, pe care-l cheamă tot Sorin. L-a băgat cu forța în mașina și l-a dus înapoi la stână.

Acolo, a avut loc mutilarea copilului cu o cruzime rar întâlnită. Monstrul cu chip de om i-a tăiat un deget cu toporul, pe care i l-a câinelui să-l mănânce.

„Vineri, Poliția Municipiului Brașov ne-a solicitat pe Telefonul Copilului prezența unui angajat în vederea audierii unui minor. Sâmbăta, acesta a fost preluat în regim de urgența și plasat într-un centru”, a precizat, pentru Agerpres, Lidia Mailat, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov.

Bărbatul a fost reținut și arestat  preventiv, decizie dată de magistrații Judecătoriei Brașov și mențintă și de cei de la Tribunalul Brașov.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net