Fiica unui fost consilier județean PSD, ucisă într-un accident rutier

Ultima actualizare:

    Mihaela Birirș a fost resuscitată o oră de medici, însă fără succes
Mihaela Birirș a fost resuscitată o oră de medici, însă fără succes

Mihaela Biriș, de 18 ani, fiica lui Gavril Biriș, fost consilier județean PSD și om de afaceri din Șimleu Silvaniei, și-a pierdut viața luni dimineață într-un grav accident petrecut la intrarea în Cizer, potrivit graiulsalajului.ro.

Tânăra se afla pe scaunul din dreapta față al autoturismului Dacia Logan care s-a lovit de un cap de pod într-o curbă periculoasă. În autoturismul înmatriculat în Arad, condus de Virgil Popa, de 19 ani, din Șimleu Silvaniei, se mai aflau încă două tinere, Olimpia Popa, de 16 ani, și Olivia Drăgan, de 18 ani.

Mihaela Biriș a murit în ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță, care a încercat rsuscitarea victimei timp de o oră. Avea grave leziuni la cap, politraumatisme și artere rupte.

Olivia Drăgan, din Nușfalău, a fost operată la Spitalul din Zalău ieri în jurul orei 12.00, cu diagnosticul de hematom cerebral. Surse medicale spuneau însă că starea ei era critică, cu șanse slabe de a supraviețui.

Olimpia Popa a fost transportată de SMURD la Cluj, cu fracturi multiple la piciorul drept.

Șoferul Virgil Popa a rămas internat la Spitalul Județean, dar informațiile sunt că nu a suferit răni grave, care să-i pună viața în pericol.

Inspectoratul de Poliție Județean informează că accidentul s-a produs din cauză că șoferul a adormit la volan, a patruns pe contrasens, a părasit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele lui Virgil Popa, pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net