Fiica lui Vadim Tudor vinde maşina tatălui. Cât cere pe ea

Ultima actualizare:
Maşina lui Vadim Tudor poate fi cumpărată cu 15.000 de euro
Maşina lui Vadim Tudor poate fi cumpărată cu 15.000 de euro

Familia lui Corneliu Vadim Tudor are mari probleme financiare după moartea fostului lider PRM. Tribunul a lăsat în urmă multe datorii, iar fetele şi soţia lui Vadim Tudor au numeroase cheltuiei. Pentru a face rost de bani, ele au decis să scoată la vânzare bunurile de care nu mai au nevoie, printre care se află şi maşina lui Vadim.

Lidia Tudor a pus un anunţ pe un site specializat în automobile pentru a vinde maşina pe care o conducea Corneliu Vadim Tudor. Automobilul, un Chrysler 300C, fabricat în 2010, poate fi cumpărat pentru suma de 15.000 de euro, negociabilă. 

Anunţul are şi o mică descriere, conform autovit.ro, în care Lidia spune că "Ai ocazia să cumperi maşina lui Vadim Tudor. Maşina merge foarte bine, km reali, 26000 km".


    Maşina lui Vadim Tudor poate fi cumpărată cu 15.000 de euroCaptură autovit.ro
Maşina lui Vadim Tudor poate fi cumpărată cu 15.000 de euroCaptură autovit.ro

O astfel de maşină se vinde la un preţ care variază între 10.000 şi 23.000 de euro, în funcţie de starea în care se află. 

Vadim Tudor a murit sărac

Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie, în urma unui infarct. Fostul politician a fost înmormânat la Cimitirul Ghencea Civil, pe 17 septembrie, iar mii de oameni au venit să îşi ia rămas bun de la el.

El a lăsat în urmă multe datorii: ziarele sale nu mai aduceau bani, din contră chiar. Văduva lui, Doina Tudor, a povestit că familia are mari cheltuieli, printre care facultăţile fetelor, dar şi animalele de care avea grijă Tribunul.

"El a murit sărac, n-a avut nimic. N-am pus nimic deoparte, tot ce a avut a dat la săraci, a dat pentru câini și preferă să trăiască de azi pe mâine, numai să aibă alții, să ajute oamenii (....). Am acasă 30 de căței, avem foarte multe cheltuieli. Ele două (Eugenia și Lidia, fetele lui Vadim n.r) sunt la facultate", a spus Doina Tudor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net