Fata moartă în Nepal era înnebunită după echipa din Giuleşti. Ce au scris fanii Rapidului

Ultima actualizare:

    Adina era un suporter înfocat al "alb-vişiniilor"Foto: Facebook / Rapid Bucharest
Adina era un suporter înfocat al "alb-vişiniilor"Foto: Facebook / Rapid Bucharest

Avea numai 26 de ani şi toată viaţa înainte! Pasionată de călătorii şi plină de energie, românca Adina Monica Popescu plecase într-o excursie solitară în munţii Nepalului şi dispăruse fără urmă. Echipele de salvare mobilizate pentru căutarea ei i-au găsit trupul neînsufleţit pe malul unui râu din îndepărtata ţară asiatică, la 5.500 de kilometri de casă. Adina iubea Rapidul, fiind nelipsită din galeria grupării giuleştene.

Prietenilor nu le vine să creadă că despre Adina Popescu se va vorbi, de-acum înainte, la trecut. Tinerei de 26 de ani îi plăcea să călătorească mai mult decât orice. Veselă şi foarte activă, fata schimba mereu impresii cu alţi amatori de expediţii. Într-una dintre postările sale pe Facebook, Adina a scris un sfat pentru părinţi: “Învaţă-i pe copii să iubească călătoriile şi nu vor avea niciodată bani de droguri”. Tânăra era doctorand în anul II la Management, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, fiind absolventă a facultăţii de Business si Turism în 2012.

Tânăra de 26 de ani se dădea în vânt după călătorii
Tânăra de 26 de ani se dădea în vânt după călătorii

Tânăra a plecat pe 13 iulie într-o expediţie pe Annapurna Trek, un traseu turistic popular aflat în zona muntoasă din centrul Nepalului. Ea a vorbit ultima dată cu familia pe 14 iulie, când a şi trimis fotografii din excursie. Fata ar fi trebuit să se întoarcă acasă pe 18 iulie, când avea rezervat un bilet de avion. Oficialii companiei aviatice au confirmat însă că Adina nu s-a aflat pe lista pasagerilor prezenţi la îmbarcare, scrie adevarul.ro.

Ţara asiatică se află la peste 5.000 de kilometri de România
Ţara asiatică se află la peste 5.000 de kilometri de România

Familia şi prietenii s-au mobilizat în căutarea ei şi au contactat toate autorităţile din Nepal, inclusiv Ambasada României de la Kathmandu. A fost organizată chiar şi o campanie pentru strângere de fonduri, în condiţiile în care operaţiunile de căutare sunt extrem de costisitoare. Numai închirierea unui elicopter costă în Nepal 1.800 de dolari pe oră.Echipele de căutare au anunţat că au găsit-o pe Adina fără viaţă, pe malul unui râu. Cel mai probabil, românca a fost surprinsă de o alunecare de teren, cauzată de ploile abundente din perioada musonului. Familia şi prietenii îi roagă pe cei cu posibilităţi materiale să doneze bani pentru repatrierea trupului neînsufleţit al Adinei.“Adina Popescu, rapidista noastră”

Dispariţia tinerei este regretată inclusiv de suporterii echipei de fotbal Rapid Bucureşti, care i-au dedicat câteva rânduri pe pagina oficială de Facebook a clubului giuleştean. “Adina Popescu, rapidista noastră, a fost găsită, din păcate,  fără viaţă, în Nepal (…) Era pasionată de orientare turistică, practica rugby-ul la Agronomia Bucureşti si era nelipsită de la meciurile Rapidului, fiind membră a grupării de fete Granata Girls, dar si o mare admiratoare a fostului portar giuleştean Dani Coman”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net