Fata cea mare a lui Vadim îi calcă pe urme tatălui

Ultima actualizare:

    La înmormântarea  lui Vadim Tudor,  Lidia nu s-a dezlipit  de fotografia tatălui
La înmormântarea lui Vadim Tudor, Lidia nu s-a dezlipit de fotografia tatălui

Corneliu Vadim Tudor a fost parlamentar timp de 16 ani. De marţi (22 septembrie), numele Vadim Tudor este din nou prezent la Senat. Este vorba de Lidia, fiica cea mare a Tribunului, care va fi consiliera unui senator.

Vestea morţii lui Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a căzut ca un trăsnet peste familie. Nimeni nu se aştepta ca liderul PRM să sfârşească atât de repede. Impresionaţi de drama prin care trece familia Tribunului, afacerişti şi politicieni s-au arătat dispuşi să le ajute pe fetele rămase orfane. Unii au oferit bani, alţii locuri de muncă. Senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu a anunţat săptămâna trecută că o va angaja pe un post de consilier parlamentar la cabinetul lui pe una dintre fete.

simeon stalpnicul png

“Soţia lui Corneliu Vadim Tudor a spus că şi-ar dori un loc de muncă pentru fete. Am decis, în urma unei discuţii cu doamna şi cu fetele, ca de luni încolo, una dintre fiice, care doreşte, să fie consilier parlamentar. Va fi angajată la cabinetul meu senatorial. Sunt convins că tot bagajul genetic al lui Vadim Tudor s-a transmis şi către fete. Una dintre ele va avea un loc de muncă în Senatul României”, spunea parlamentarul săptămâna trecută, după moartea Tribunului.

Zis şi făcut! Marţi, Lidia (25 de ani), fiica cea mare a lui Vadim s-a prezentat la slujbă. Şi-a depus actele de angajare, moment în care a fost surprinsă de jurnaliştii aflaţi la Parlament. Nu a vrut să dea declaraţii, dar va lucra pentru subgrupul UNPR din Senat

.

.
.

Eugenia, mezina familiei (20 de ani), nu aredeocamdatăun job, dar aşteaptă oferte. Tinerele, care au trăit până acum în puf, sunt nevoite să muncească, mai ales că mama lor a fost casnică toatăviaţa, iar tatăl lor a murit înglodat în datorii. Corneliu Vadim Tudor a murit pe 4 septembrie, după ce a suferit un atac de cord. El îşi doarme somnul de veci la Cimitirul Ghencea Civil. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net