Familia fetei agresate: “Poţi să pipăi pe oricine doar pentru că te cheamă Guţă?”

Ultima actualizare:

    Un huligan: Nicu Guţă
Un huligan: Nicu Guţă

Cazul lui Nicu Guţă, cercetat sub control judiciar după ce ar fi agresat sexual și ar fi lovit cu o sticlă în cap o tânără de 19 ani, a revoltat familia victimei. Părinții fetei se plâng că fiul cântăreţului de manele Nicolae Guţă a scăpat prea ușor.

Familia Anei Maria, tânăra agresată recent de fiul lui Nicolae Guță într-un club din Petroșani, e indignată din cauza deciziei luate de magistraţi de a-l cerceta pe tânărul de 23 de ani doar cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Sorin Sanda, tatăl Anei Maria, e convins că agresorul fetei lovite în cap cu o sticlă putea fi anchetat pentru tentativă de omor. Guță junior este cercetat pentru amenințare, lovire și tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Ana Maria a fost lovită în cap cu o sticlă
Ana Maria a fost lovită în cap cu o sticlă

„În noaptea de Înviere, Ana Maria a fost agresată sexual și s-a ales cu o sticlă în cap și câțiva pumni în coaste de la un golan bețiv, poate și drogat, din ce spun martorii prezenți în club. De ce? Pentru că e fiu de om bogat, influent, cunoscut în toată țara. Și când te cheamă Guță crezi că poți pipăi pe cine vrei tu, când vrei, cum vrei, fără ca fata să riposteze? Doar ești cineva, pe banii tatălui, care vor încerca, probabil, să cumpere conștiințe și să întârzie anchet”, a răbufnit Anamaria Nedelcof Sanda, mama vitregă a fetei. Femeia a povestit că, imediat după producerea scandalului, fata și prietenii săi au fost amenințati cu moartea de Guță junior, în timp ce persoane din anturajul tânărului încercau să îl calmeze și o rugau pe tânără să îl ierte. Familiei i s-a transmis că, în momentul scandalului, camerele din club nu au funcționat, însă fiul manelistului a fost recunoscut de un bodyguard. „Agentul de pază m-a sunat ca să mă certe, întrucât am spus că el l-a recunoscut pe Guță”, adaugă, pentru adevarul.ro, mama vitregă. Aceasta este revoltată și pentru că nici un ziar din Valea Jiului nu a vrut să scrie despre scandal,  în afara săptămânalului pe care îl conduce ea.

Click! spune

Nicu Guță s-a remarcat în ultimii ani prin accidentele comise la volanul mașinilor sale luxoase. Ultimul accident rutier l-a provocat în martie, la Petroșani, când doi tineri au fost răniți ușor, după ce mașina le-a fost lovită de bolidul lui Guță Junior. Acesta a rămas fără permis auto și a fost pus sub urmărire penală. Din 2012, Guță încearcă, fără succes, să treacă Bacalaureatul la liceul privat din Petroșani la care a studiat.

Citiţi articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net