Facerea de bine. De Anul Nou, o familie de români din Madrid a fost jefuită de un conaţional

Ultima actualizare:

    Sabin şi Lavinia Cazacu, o familie cumsecadeFoto: Facebook
Sabin şi Lavinia Cazacu, o familie cumsecadeFoto: Facebook

Asta da “recunoştinţă”! Unei familii din Hunedoara, stabilită în Spania, la Madrid, i s-a făcut milă de un român care dormea pe străzi și l-a găzduit de Revelion. Originar din județul Vaslui, oaspetele a furat mai multe bunuri, apoi s-a făcut nevăzut în timp ce gazdele dormeau.

Lavinia și Sabin Cazacu au anunţat furtul la poliţie, pentru ca escrocul să nu facă și alte victime. Hoțul apare în fotografiile făcute la petrecere, aşa că a fost identificat. ”Ni s-a făcut milă de el și l-am invitat să petreacă Revelionul cu noi. Lucra cu soțul meu de o săptămână”, povestește Lavinia Cazacu. Cei doi soți i-au oferit bărbatului o cameră, cea a fetei, copila dormind într-o altă cameră împreună cu bunica.


    Cătălin Lihor, un individ josnic
Cătălin Lihor, un individ josnic

Duminică dimineaţă, Lavinia Cazacu a observat că lipsesc un laptop, două telefoane mobile și economiile fetei. Poliţiştii au descoperit că hoţul e Cătălin Lihor (37 de ani), un infractor dat în urmărire internațională. Ultima lovitură o dăduse în septembrie, într-o sală de jocuri din Bârlad, de unde a sustras 9.000 de lei.

Citeşte articolul complet şi vezi mai multe imagini pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net