EXCLUSIV! Uite cum se umple portbagajul unei maşini de la Senat!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A devenit deja o obişnuiţă ca maşinile senatorilor şi deputaţilor să fie folosite în interesul personal al acestora. Şi cum se apropie Crăciunul, aleşii trebuie să-şi primească plocoanele. Mai mult, unele maşini sunt folosite şi la aprovizionarea cu marfă a magazinelor de cartier.

Cu toate că maşinile primite de la Parlament trebuie folosite de deputaţi doar pentru deplasările de serviciu, autoturismele sunt des utilizate în interesul personal al acestora sau chiar al şoferilor.

Şoferul a pus şi pe bancheta din spate unii saci plini cu „cadouri”

simeon stalpnicul png

Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins două astfel de maşini folosite, cum altcumva decât în „interesul" cetăţeanului.

Portbagajul s-a dovedit neîncăpător pentru toate bunătăţile

simeon stalpnicul png

Autoturismul Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare B 21 SEN, aparţinând parcului auto al Senatului, a fost burduşit cu bunătăţi pentru masa de Crăciun şi bidoane de cinci litri pline cu vin.

Unele plocoane i-au atras zâmbete şoferului

simeon stalpnicul png

Şoferul le-a mutat din portbagajul unei alte limuzine şi a avut grijă să le aranjeze bine în maşina lui. Şi pentru a nu atrage atenţia prea mult, şoferul şi însoţitorul său nu au făcut „schimbul" în parcarea Senatului, ci în oraş, în faţa hotelului Aqua.

Click! a încercat să afle şi cărui senator îi aparţine Volkswagen-ul, dar până la închiderea ediţiei Senatul nu ne-a oferit un răspuns.

Deputatul Sergiu Andon face aprovizionarea cu maşina Camerei

O altă maşină de la Camera Deputaţilor, a fost folosită la aprovizionarea cu suc, bere sau ulei unui magazin de cartier din zona Nerva Traian.

simeon stalpnicul png

Şoferul, ajutat de două femei, au descărcat mai multe baxuri dintr-un Logan albastru cu numărul de înmatriculare B 35 PDP.

simeon stalpnicul png

Maşina, folosită pentru transportul mărfii, se află pe lista autoturismelor din parcul Camerei Deputaţilor şi îi este atribuită deputatului Sergiu Andon. Acesta nu a putut, însă, fi contactat.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net