EXCLUSIV Filmul crimei oribile de la metrou. Pasagerii au filmat momentele de panică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Joi seară a fost șoc și groază la metroul bucureștean. În stația de metrou Dristor 1, Magdalena Șerban, o femeie cu probleme psihice de 36 de ani, a împins-o pe tânără, de 25 de ani, în fața metroului care sosea în stație. Victima și-a pierdut suflarea în urma impactului cu trenul.

 Am pus cap la cap șirul evenimentelor unei seri de coșmar. Totul a început în jurul orei 20:00, la stația Costin Georgian, acolo unde Magdalena Șerban a încercat să comită prima crimă. Victima s-a luptat și alți câțiva călători au reușit să le despartă pe cele două femei, fără să o imobilizeze pe agresoare. 

Magdalena Șerban s-a urcat bine-mersi în metrou și a coborât în stația Dristor 1, acolo unde și-a ales altă victimă. Alina Ciucu vorbea la telefon, pe peron. Când următorul metrou a intrat în stație, în jurul orei 20:30, Magdalena Șerban a împins-o pe Alina Ciucu pe linia de tren. Impactul a fost nimicitor. Criminala a reușit să scape, în timp ce călătorii se îmbulzeau să fotografieze locul impactului. „A pus mâinile pe bordura aia. A vrut să se ridice. A țipat, a urlat, dar nimeni nu a ajutat-o. Metroul a venit repede. Dacă încerca să se sinucidă, nu striga după ajutor", a mărturisit o călătoare.


    Succesiunea crimei oribile de joi seară, din stația Dristor 1Click.ro / Indieframe
Succesiunea crimei oribile de joi seară, din stația Dristor 1Click.ro / Indieframe

Sursă: indieframe.com

Dacă, inițial s-a presupus că ar fi vorba despre o sinucidere, martorii aveau să spulbere scenariul. Văzusera momentul în care tânăra a fost împinsă spre moarte de asasină. "A imbrâncit-o, a alunecat cu piciorul și a cazut acolo", a mai spus o femeie.Totul s-a petrecut fulgerator. Criminaliștii sosiți la locul fapte aveau să descopere șocantul adevar atunci când au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere. O femeie de aproximativ 40 de ani care purta o eșarfă pe cap a trecut pe lângă tânară și, ca din senin, i-a facut vânt. Apoi, criminala a dispărut.

Mai multe echipe ale poliției au împânzit, ulterior, stațiile de metrou, dar Magdalena Șerban era de negăsit. Între timp, prima femeie care s-a luptat cu Magdalena Crișan în stația Nicolae Grigorescu a depus o plângere la poliție, la câteva ore bune după incident, fiind în stare de șoc.

După mai multe ore de căutări, târziu, în noapte, după ce programul de la metrou se terminase, forțele de ordine au reușit să o identifice pe Magdalena Șerban și să o rețină pentru 24 de ore. Aceasta a declarat în fața anchetatorilor că se recunoaște în poze, dar nu a oferit nicio explicație pentru faptele sale. 

image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net