EXCLUSIV Ce posterior de nota 10 a arătat Udrea la plajă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu un corp şi un bronz de nota 10, Elena Udrea a fost vedeta weekened-ului în Mamaia. Fostul ministru al turismului a făcut ravagii cu silueta bine pusă în evidenţă de costumul de baie minuscul, iar turiştii s-au îngrămădit să se pozeze cu ea.

Baie în mare, plimbare cu velierul, relaxare la un frappe pe şezlong şi plajă. Elena Udrea a avut parte de o minivacanţă plină pe Litoralul românesc.

La Mamaia, unde a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, superba blondină care se află în formă maximă a făcut furori! Toată lumea a întors capul după ea, ba chiar cei mai îndrăzneţi au rugat-o să facă şi poze împreună cu ei, aşa, ca amintire din vacanţă!

simeon stalpnicul png

Şi nu e de mirare, mai ales că Elena Udrea, care în decembrie va împlini 40 de ani, are un corp de invidiat: siluetă de felină, cu forme bine proporţionate, mâini şi picioare tonifiate, semn că lucrează intens la sală.

FOTO Ce costum de baie minuscul are Elena Udrea. Îi ies sânii pe-afară!

VIDEO Iat-o pe Elena Udrea cum cântă «Noi suntem români» la karaoke!

Cum râde Mircea Badea de Elena Udrea: «Era pantera roz, dar a devenit pantera mov»

Elena Udrea s-a răcorit în valurile mării

simeon stalpnicul png

Fostul ministru s-a pozat cu turiştii din Mamaia

simeon stalpnicul png

Departe de agitata lume politică, Udrea a uitat şi s-a bucurat la maximum de mare: a stat la plajă, mereu cu alt costum de baie, pentru ca bronzul să fie cât mai uniform, a povestit cu prietenii şi s-a răcorit în valurile mării.

La plajă, s-a relaxat aproape o oră

simeon stalpnicul png

În ţinută de seară

simeon stalpnicul png

„O vacanţă incredibilă pe litoral. Incredibil de frumoasă chiar şi pentru un fost ministru al turismului", a scris Elena Udrea pe Facebook. Ea a postat două poze sugestive: una în care se află alături de un grup de prieteni, pe un velier, pe mare şi alta în care apare alături de o tânără concurentă la Miss Phoenicia 2013, concurs unde Udrea a fost în juriu.

Pe velier, alături de prieteni

simeon stalpnicul png

La evenimentul unde a purtat o rochie neagră extrem de sexy, cu un decolteu generos, Udrea şi-a amintit că ea însăşi a participat la un concurs de miss. „Şi eu, la singurul concurs de miss la care am participat vreodată, în liceu, am ales să recit o poezie", a scris Elena Udrea pe reţeaua de socializare.

simeon stalpnicul png

Căldură mare pe Litoral. Nici preşedintele Traian Băsescu nu a rezistat şi şi-a dat tricoul jos, în acest weekend, când a fost pe un vas de agrement, pe Marea Neagră.

L-a însoţit doi tineri deputaţi PDL: Ciprian Rogojan, cunoscut mai degrabă ca Cici de la Sistem, şi Florin Secară, potrivit rtv.net. S-au distrat minunat, după cum zâmbesc relaxaţi în fotografii. Preşdintele se află în vacanţă, la mare, la vila de la Neptun, împreună cu soţia sa Maria. Coincidenţă sau nu, tot pe un vas de agrement, tot weekend-ul trecut, şi tot însoţită de Cici de la Sistem a fost şi Elena Udrea, care a şi postat fotografii pe Internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Zambet jpg
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net