Episcopul Hușilor, dat afară pentru sex

Ultima actualizare:

    Preoţii Sebastian Cristi Jitaru, Gheorghe  Damian şi Mihai Răzvan Bumbu au fost  arestaţi pentru şantajarea episcopului
Preoţii Sebastian Cristi Jitaru, Gheorghe Damian şi Mihai Răzvan Bumbu au fost arestaţi pentru şantajarea episcopului

Scandalul de la Episcopia Huşilor, în care este implicat cel mai înalt ierarh, a ajuns la Patriarhie. Episcopul Corneliu Bârlădeanu a fost recunoscut şi de oficialii Bisericii ca fiind protagonistul înregistrării pornografice. În filmuleţul de câteva minute este chiar episcopul, alături de un alt bărbat, în timp ce fac sex.

”Cu mare strângere de inimă am fost constrâns să vizionez această înregistrare şi afirm fără urmă de îndoială că persoana care apare în aceste înregistrări este Episcopul Huşilor, Corneliu Bârlădeanu”, a declarat la Antena 3, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu. Înaltul prelat acuzat de aceste scene va fi obligat să renunţe la misiunea preoţească.

simeon stalpnicul png

”Acest film a fost astăzi vizionat, nu ştiu ce se va întâmpla acolo, dar cred că poate fi dovedit din punct de vedere juridic de către organele judiciare. Sinodul Mitropolitan urmează să se întrunească şi să ia decizia de sancţionare. Urmează, ca paşi, aprecierea vinovăţiei, datorită persoanei implicate, fapt care determină gravitatea faptei, urmează să se facă propuneri de sancţionare către Sfântul Sinod de la Bucureşti. Aceste fapte ţin de inimaginabil, când vine vorba de morala creştină, Biserica va judeca asta din considerente exclusiv morale, sunt fapte care îl fac pe episcopul Huşilor incompatibil să chivernisească eparhia. Cred că va fi sfătuit să se retragă, această decizie o poate lua şi singur”, a mai afirmat Vasile Bănescu. Această dezvăluire a pornit, în fond, ca un şantaj la adresa episcopului, căruia i s-au cerut bani pentru a nu fi difuzate imaginile. Cei care l-au şantajat au fost chiar trei preoţi, arestaţi şi trimişi în judecată pentru această faptă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net