Eleva violată la Vaslui, dată dispărută

Ultima actualizare:

    Cei șapte violatori se află după gratiiFoto: adevarul.ro
Cei șapte violatori se află după gratiiFoto: adevarul.ro

Cea mai bună prietenă a tinerei violate de șapte bărbați, în comuna vasluiană Văleni, a dezvăluit că nu mai știe nimic despre ea.

Laura, amică foarte apropiată de Raluca, a dezvăluit că a pierdut legătura cu tânăra și că nu a mai văzut de la începutul verii, potrivit romaniatv.net. Ea a mărturisit că vorbesc la telefon, dar extrem de rar.

„Ultima oară când m-am întâlnit cu Raluca, asta fiind la începutul verii, aștepta să se facă dreptate și să nu mai fie judecată greșit. De atunci am mai vorbit la telefon și nu ne putem spune multe lucruri fiindcă, mai nou, și telefoanele se mai ascultă”, a  declarat Laura.

Prietena fetei violate din Vaslui are numai cuvinte de laude la adresa tinerei de 18 ani și susține că este o elevă foarte bună: „Avea rezultate bune la școală, era o fată cuminte. Suntem doar prietene și atât”.

Violatorii sunt în închisoare

Cei șapte agresori, Boicu Ionuţ Bogdan, Burada Silviu, Burlacu Paul, Surleac Ioan, Bolboceanu Petrică, Rotaru Alin Dumitru și Avădanei Silviu, se află în arest preventiv. Aceștia au primit între 5 și 8 ani de închisoare, însă sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel.

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net