Elena Udrea, sexy pe Litoral în haine de 4.000 de euro

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nici la Săptămâna Modei de la Paris nu găseşti atâtea firme de lux laolaltă. În Mamaia, de 1 Mai, fiţele au făcut legea, iar dacă nu aveai poşetă sau pantof de la 500 de euro în sus, probabil că erai arătat cu degetul. La înălţime a fost Elena Udrea, care “a pus” pe ea nu mai puţin de 4.000 de euro.

Te dor ochii de atâta lux, dar simţi şi o jenă la portofel când priveşti imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în weekend, pe Litoral. Cluburile Loft şi Bamboo din Mamaia au fost punctul de întâlnire al vedetelor, iar acestea nu puteau merge la dans îmbrăcate orişicum. 

simeon stalpnicul png

De exemplu, Elena Udrea (43 de ani) şi-a pus cele mai subţiri tocuri, cei mai sfâşiaţi şi mulaţi pantaloni şi cea mai aurie poşetă. Fostul ministru, care îşi aşteaptă condamnarea în dosarul “Gala Bute”, a mers sâmbătă în club însoţită de iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi a atras toate privirile încă de la intrare. Accesoriile şi hainele Elenei sunt cap de listă pe site-urile exclusiviste de shopping: sandale Tom Ford cu lăcăţel (1.000 de euro), poşetă Yves Saint Laurent (1.800 de euro), ochelari de soare Christian Dior (500 euro) şi curea Hermes (700 de euro). Nu puteau lipsi bretonul celebru, oja şi rujul roz, pentru ca imaginea de femeie fatală să fie completă.


    Delia a mers în club cu soţul, Răzvan Munteanu, dar şi cu o salopetă Kokon To Zai, de 700 de euro
Delia a mers în club cu soţul, Răzvan Munteanu, dar şi cu o salopetă Kokon To Zai, de 700 de euro

Solista Delia (35 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au fost foarte pregătiţi de dans, căci s-au îmbrăcat sport. Deşi aparent banală, salopeta Deliei costă 700 de euro şi a afişat-o şi în cel mai recent videoclip, “Rămâi cu bine”.


    La ţinuta de inspiraţie militară, Gina Pistol şi-a pus o poşetă Fendi, de 400 de euro
La ţinuta de inspiraţie militară, Gina Pistol şi-a pus o poşetă Fendi, de 400 de euro

Gina Pistol (35 de ani) şi-a ascuns formele sexy sub o salopetă kaki, dar ne-a atras atenţia poşeta Fendi, de 400 de euro.

Fostul soț al Elenei Băsescu și-a pus geacă de 2.600 de euro

simeon stalpnicul png

Pe 2 septembrie 2016 au anunțat că divorțează, așa că Elena Băsescu (37 de ani) și Bogdan Ionescu trăiesc acum în totală antiteză. Mezina lui Traian Băsescu și-a sărbătorit săptămâna trecută ziua de naștere, alături de cei doi copii, iar fostul ei soț își pregătea ținutele pentru cheful de pe Litoral. Cel poreclit Syda a mers în club îmbrăcat ca un “bad boy” (băiat rău), cu pantaloni din piele și geacă la fel, creată de designerul Philipp Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Piesa respectivă costă o avere, 2.600 de euro.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net