Educatoare din Galați, agresată de un părinte

Ultima actualizare:

    Scandalul dintre părinte și educatoare a fost înregistrat de camerele de luat vederi
Scandalul dintre părinte și educatoare a fost înregistrat de camerele de luat vederi

Dacă până acum doar la nivel de licee sau școli gimnaziale, părinții își făceau dreptate agresând cadrele didactice pentru tratamentul aplicat copiilor, acum lucrurile s-au mutat și la grădinițe. Deranjat că educatoarea i-a agresat fiul, un bărbat din Galaţi a decis să-şi facă singur dreptate. Aşa că a mers la grădiniţă, a căutat-o pe femeie şi i-a făcut acesteia fix ce îi făcuse ea fiului său.

Imaginile cu actele de ”eroism” ale părintelui furios au fost surprinse de camera de supraveghere de pe holul instituţiei. Conducerea grădiniţei şi Inspectoratul Şcolar fac anchete în acest caz, iar poliţiştii au primit şi ei imaginile.

Tatăl copilului și-a motivate gestul prin faptul că băiatul lui nu a mai vrut să meargă la grădiniţă pe motiv că a fost agresat de educatoare. Lucru care l-a înfuriat.

„A izbuncnit în plâns şi a spus că l-a lovit educatoarea. I-a luat de păr pe el şi pe încă un băieţel şi i-a lovit cap în cap”, spune Sergiu Brighidin, tatăl copilului.

Conducerea grădinţei va trimite imaginile de pe camera de supraveghere la poliţie, iar între timp va analiza şi comportamentul educatoarei. O anchetă în acest caz fac şi inspectorii şcolari.

„O să discutăm în consiliul profesoral şi admnistrativ şi o să luăm o măsuri. Pentru că nu este normal nici să bruscăm copii”, spune Ioana Mardare, directoarea grădiniţei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net