E nebunie în toată ţara! A început Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Tudorina Popa  a cumpărat ieri mai multe ziareFoto: Dorin Constanda
Tudorina Popa a cumpărat ieri mai multe ziareFoto: Dorin Constanda

Am dat startul celui mai iubit concurs! Vineri, încă de la ora 6 dimineaţa, chioşcurile din toată ţara au fost asaltate de cititorii Click! ”Vrem să vă luăm banii”, ne-au spus cei mai fideli cititori.

Vineri dimineaţă, ziarul Click! s-a vândut ca pâinea caldă. ”Au stat la coadă, ca niciodată. La ora 6.00, aşteptau câte 6-7 persoane să cumpere ziarul. Am vândut aproape toate exemplarele. Acum aştept şi pensionarii care merg la piaţă, după ora 9.00”, ne-a spus Constantin Tănăsache, unul dintre vânzătorii de ziare din cartierul Pantelimon, din Capitală.

Mariana Huhn citește ziarul “de la cap la coadă”
Mariana Huhn citește ziarul “de la cap la coadă”

Reporterii Click! au stat de vorbă vineri cu zeci de cititori fideli, care nu ratează nici un număr din ziarul lor preferat.

”Are de toate. Pot să spun că e complet. Îl iau în fiecare zi şi aflăm tot ce ce întâmplă la noi şi în lume. Ne mai şi amuzăm de păţaniile vedetelor, dar aflăm şi lucruri utile”, ne-a spus Iuliu Raţiu, un pensionar din cartierul Colentina.

“Nu mă las până nu câştig cel puţin o tabletă. Aş vrea să o dăruiesc nepotului meu”, ne-a declarat Elena Vasiliu, care tocmai cumpărase ziarul Click! de pe şoseaua Chişinău, din Capitală.

Constantin Elenea vrea să renoveze casa
Constantin Elenea vrea să renoveze casa

În prima zi de concurs, au fost 155 de câştigători. Am dat tablete, bani, abonamente, cuţite inox, DVD-uri cu filme de animaţie şi telefoane inteligente.

«Joc până vă iau banii!»

Niculae Drăgan
Niculae Drăgan

Niculae Drăgan (63 de ani) a avut noroc din prima zi de concurs. Cititorul nostru fidel a nimerit un loz cu trei simboluri identice la Click!MANIA. „Am câştigat un cuţit de inox, care-i tare bun în bucătărie. O să mă apuc de gătit şi o să trimit reţetele la rubrica voastră din ziar. Mai vreau premii! O să joc până nimeresc un loz cu bani”, ne-a spus pensionarul din Chitila. 

Premii de 100.000 de euro

Lozul Click!MANIA îţi poate aduce bani, telefoane, tablete, sejururi de vis şi multe alte surprize. Avem peste 16.000 de premii pentru cititorii noştri fideli, în valoare totală de peste 100.000 de euro. 

Până pe 13 noiembrie, nu trebuie să rataţi nici un număr din ziarul Click! Ai extraşansă cu lozurile de pe revista Click! pentru femei, care apare pe piaţă în fiecare vineri. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427 şi 0318.603.428, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător şi în săptămâna de valabilitate a revistei Click! pentru femei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net