Dublă şansă de câştig cu Click!MANIA

Ultima actualizare:

    "Cu banii de la Click! cumpăr cadouri pentru fetiţe", Cristian Marinescu (34 de ani) Foto: Click!
"Cu banii de la Click! cumpăr cadouri pentru fetiţe", Cristian Marinescu (34 de ani) Foto: Click!

Cel mai iubit concurs din presă le-a pregătit o nouă surpriză cititorilor săi fideli.

Săptămâna viitoare, de luni până joi, vei găsi pe ziarul preferat două lozuri Click!MANIA. Şansele ca să pui mâna pe super-premiile pregătite de Click! se dublează. Click!MANIA te aşteaptă să intri în marea familie a câştigătorilor. De luni, 27 aprilie, până joi, 30 aprilie, inclusiv, ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al primăverii. Asta pentru că pe ziar vei găsi un loz normal Click!MANIA, dar şi unul Bonus. Procedura de revendicare a premiilor de pe lozurile BONUS este aceeaşi ca pentru lozurile normale. Lozurile îţi pot aduce una dintre cele două maşini Honda Civic, atât de râvnite de toată lumea. Avem şi premii în bani gheaţă: 5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei. Lozurile norocoase ascund şi alte surprize: telefoane performante, oale de bucătărie, taloane cu reduceri la mii de produse extrem de utile şi multe alte premii. Până acum, peste 1.400 de români s-au ales cu premii în valoare de peste 107.000 lei. Poţi fi şi tu unul dintre norocoşi. Succes!

Cristian Marinescu (34 de ani) a descoperit trei lozuri identice şi a câştigat 300 de lei. „Părinţii mei cumpără zilnic ziarul, eu îl citesc mai mult online. Dar uite că dacă l-am cumpărat, am nimerit şi un loz norocos”, ne-a spus bucureşteanul, care este fotograf. Cu banii câştigaţi le va cumpăra cadouri celor două fetiţe ale sale.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 40% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. Până acum, peste 10.400 de români au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective (oale, încălţăminte, saltele, pilote etc.)

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net