Dragnea, declarații după votul moțiunii de cenzură. Ce se întâmplă cu Grindeanu

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a ieșit la declarații după votul moțiunii de cenzurăfoto: Captură video
Liviu Dragnea a ieșit la declarații după votul moțiunii de cenzurăfoto: Captură video

Liderul Social Democraților a făcut declarații pe fondul rezultatului moțiunii de cenzură votată miercuri, 21 iunie. În urma votului parlamentarilor, premierul Sorin Grindeanu a fost demis împreună cu guvernul său, iar Liviu Dragnea a declarat că are patru variante pentru această funcție.

Liviu Dragnea a ieşit la declaraţii după o şedinţă a grupurilor reunite ale PSD, susținând că moțiunea de cenzură a fost o tentativă eșuată a unui grup politic și de afaceri, unii colegi fiind amenințați cu dosare. Potrivit spuselor lui, România a intrat în normalitate și în rigorile constituționale, admițând că moțiunea de cenzură a fost un risc politic, dar asumat.

Totodată, acesta a acuzat faptul că moţiunea de cenzură a fost o tentativă eşuată a unor politicieni şi oameni de afaceri pentru a împiedica PSD-ALDE să guverneze după programul implementat la parametrii doriți de partid. În ceea ce privește situația lui Grindeanu, liderul PSD a afirmat că nu are nimic cu premierul, dar a sublinita că s-a decis excluderea lui din partid.

"Am stabilit cu colegii, fiecare organizaţie în zilele următoare va discuta fiecare caz în parte", a declarat Dragnea, conform Digi 24. Liderul Social Democraților a declarat că are patru variante pentru noul premier al României, atât bărbați cât și femei, subliniind că acesta trebuie să fie un om responsabil, care să nu fie aventurier și să fie cinstit. Aceste aspecte vor fi discutate în ”Comitetul Executiv Național”.

”Avem toate argumentele să finalizăm săptămâna viitoare problema viitorului guvern, nu avem niciun interes să prelungim criza”, a adăugat acesta, considerând că președintele Klaus Iohannis nu are niciun motiv să declanșeze alegeri anticipate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net