Două hoaţe au spart cutia milei cu şurubelniţa!

Ultima actualizare:

    Aceasta este cutia milei  din care hoaţele  au furat luni 90 de lei (  Fotografii: Dorin Constanda)
Aceasta este cutia milei din care hoaţele au furat luni 90 de lei ( Fotografii: Dorin Constanda)

De Rusalii, când tot creştinul dă pe la biserică să se roage pentru sănătate, două femei au dat spargere la cutia milei! Totul s-a întâmplat într-o biserică din centrul Capitalei, chiar lăcaşul unde lucrează mama profului de sex, Dan Vişan.

Hoaţele nu s-au ales cu nici un leu după spargere, pentru că au fost prinse de doi jandarmi care patrulau în zonă. Fără îndoială că Nicoleta Mataru (18 ani) şi Anne Drăgan (26 de ani) cunoşteau foarte bine obiceiurile din Biserica Enei.

Aşa că au aşteptat să se termine slujba religioasă şi s-au pus pe treabă. Ca nişte hoţi profesionişti, au forţat încuietoarea cutiei cu o şurubelniţă şi au deschis-o.

Mama profesorului Dan Vişan lucrează la Biserica Enei din Capitală

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ghinionul lor a fost că preotul paroh al bisericii era încă în lăcaşul sfânt şi le-a observat. Fiind îmbrăcat în civil, nu a fost băgat în seamă de cele două femei, astfel că a ieşit din biserică şi a cerut ajutorul unei patrule de jandarmi care trecea prin zonă.

Hoaţele au fost prinse, asupra lor găsindu-se suma de 90 de lei. Culmea, acesta este chiar lăcaşul de cult unde lucrează şi mama pro­fesoru­lui de­ sport Dan Octavian Vişan, devenit celebru după ce a fost acuzat de viol de o elevă de la liceul "Jean Monnet".

"Nu pot să vă spun nimic despre furt. Vă rog, mergeţi la ­Patriarhie", s-a mulţumit să ne spună Maria Vişan, care vinde lumânări şi obiecte de cult.

Judecat pentru sex cu o minoră

Dan Vişan, fost profesor de sport de la "Jean Monnet", a fost acuzat de o elevă de viol, imediat ce s-au întors dintr-o excursie la Predeal, la sfârşitul lunii octombrie 2011.

La trei zile de la revenirea în Capitală, eleva a mers la poliţie, unde a depus o plângere pe numele lui Vişan. Profesorul a fost arestat două luni, iar acum este judecat în stare de libertate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net